A Taste of the Past
Een podcast door Heritage Radio Network
Categorieën:
406 Afleveringen
-
Gastronomic Journey of Peru
Gepubliceerd: 10-4-2024 -
Jewish Food Society: Preserving the Jewish Culinary Heritage from Around the World
Gepubliceerd: 7-3-2024 -
Endangered Foods
Gepubliceerd: 14-11-2023 -
Ways of Eating
Gepubliceerd: 25-10-2023 -
The Controversial History of Fasting
Gepubliceerd: 4-10-2023 -
The Magic Eight: The Plants Native American Peoples Shared with the World
Gepubliceerd: 20-9-2023 -
National Dish
Gepubliceerd: 28-6-2023 -
America's Burgers with George Motz
Gepubliceerd: 15-6-2023 -
Peanuts: Preserving History
Gepubliceerd: 1-6-2023 -
Chefwise
Gepubliceerd: 4-5-2023 -
The Myth of Milk as Superfood
Gepubliceerd: 13-4-2023 -
Iconic New York Jewish Foods
Gepubliceerd: 23-3-2023 -
Food of the Italian Islands
Gepubliceerd: 9-3-2023 -
The Philosophy of Curry
Gepubliceerd: 9-2-2023 -
Unraveling The Food of Taiwan with Cathy Erway
Gepubliceerd: 26-1-2023 -
The History and Revival of Gelatin
Gepubliceerd: 12-1-2023 -
The Miracle of Salt
Gepubliceerd: 1-12-2022 -
Talking Turkey: History of the Turkey Talk Line
Gepubliceerd: 10-11-2022 -
Marion Nestle: An Unexpected Life in Food Politics
Gepubliceerd: 21-10-2022 -
The Cookie Bible
Gepubliceerd: 14-10-2022
Culinary historian Linda Pelaccio takes a journey through the history of food. Take a dive into food cultures through history, from ancient Mesopotamia and imperial China to the grazing tables and deli counters of today. Tune in as Linda, along with a guest list of culinary chroniclers and enthusiasts, explores the lively links between food cultures of the present and past.