A Taste of the Past
Een podcast door Heritage Radio Network
Categorieën:
406 Afleveringen
-
Black Smoke, the African American Roots of BBQ
Gepubliceerd: 20-5-2021 -
Retro Cocktails and Pimm's Cups
Gepubliceerd: 16-4-2021 -
Cuisine of the Spanish Roma
Gepubliceerd: 9-4-2021 -
Made in Italy, really!
Gepubliceerd: 26-3-2021 -
Jessica B. Harris on The Legacy Quilt: African-American Foundation of American Cuisine 1619-2019
Gepubliceerd: 5-3-2021 -
Presenting The Shameless Chef
Gepubliceerd: 20-2-2021 -
Pasta's Past, One Dish at a Time
Gepubliceerd: 16-1-2021 -
Foods of Christmas Past
Gepubliceerd: 17-12-2020 -
Victory in the Kitchen: The Life of Churchill's Cook
Gepubliceerd: 11-12-2020 -
Preserving a Culture Through Regenerative Tourism with Elizabeth Minchilli
Gepubliceerd: 3-12-2020 -
American Pie History
Gepubliceerd: 1-11-2020 -
The Story of Foie Gras and Cuisine of Gascony
Gepubliceerd: 18-10-2020 -
Holiday Food, 3,000 years old.
Gepubliceerd: 18-9-2020 -
League of Kitchens: Preserving Culinary Traditions
Gepubliceerd: 20-8-2020 -
The Chile Pepper in China
Gepubliceerd: 12-8-2020 -
Presenting Eat Your Heartland Out
Gepubliceerd: 9-7-2020 -
History of Soup Kitchens
Gepubliceerd: 8-5-2020 -
Comfort Food
Gepubliceerd: 25-4-2020 -
The Food Supply Chain and History of Beans
Gepubliceerd: 3-4-2020 -
Golden Arches in Black America
Gepubliceerd: 25-2-2020
Culinary historian Linda Pelaccio takes a journey through the history of food. Take a dive into food cultures through history, from ancient Mesopotamia and imperial China to the grazing tables and deli counters of today. Tune in as Linda, along with a guest list of culinary chroniclers and enthusiasts, explores the lively links between food cultures of the present and past.