A Taste of the Past
Een podcast door Heritage Radio Network
409 Afleveringen
-
Episode 29: Kara Newman
Gepubliceerd: 5-8-2010 -
Episode 28: Steven Raichlen
Gepubliceerd: 22-7-2010 -
Episode 27: Jane Ziegelman
Gepubliceerd: 15-7-2010 -
Episode 26: Jimmy Carbone
Gepubliceerd: 24-6-2010 -
Episode 25: Seamus Mullen
Gepubliceerd: 10-6-2010 -
Episode 24: Amy Cotler
Gepubliceerd: 3-6-2010 -
Episode 23: Gabriel Ross
Gepubliceerd: 27-5-2010 -
Episode 22: Ice Cream with Jon Snyder & Jeri Quinzio
Gepubliceerd: 20-5-2010 -
Episode 21: Heirloom Seeds with Amy Goldman
Gepubliceerd: 13-5-2010 -
Episode 20: Trevor Gulliver
Gepubliceerd: 6-5-2010 -
Episode 19: Mitchell Davis
Gepubliceerd: 29-4-2010 -
Episode 18: Rice with Renee Marton
Gepubliceerd: 22-4-2010 -
Episode 17: Bread Baking with Jim Lahey
Gepubliceerd: 15-4-2010 -
Episode 16: Jake Dickson
Gepubliceerd: 8-4-2010 -
Episode 15: BBQ History with Zak Pelaccio
Gepubliceerd: 1-4-2010 -
Episode 14: Passover Cuisine with Jayne Cohen
Gepubliceerd: 25-3-2010 -
Episode 13: Asian Food Culture with Danielle Chang
Gepubliceerd: 18-3-2010 -
Episode 12: Maple Syrup
Gepubliceerd: 11-3-2010 -
Episode 11: Television Cooking Show History with Kathleen Collins
Gepubliceerd: 4-3-2010 -
Episode 10: Peter Kaminsky & Donna Gelb
Gepubliceerd: 23-2-2010
Culinary historian Linda Pelaccio takes a journey through the history of food. Take a dive into food cultures through history, from ancient Mesopotamia and imperial China to the grazing tables and deli counters of today. Tune in as Linda, along with a guest list of culinary chroniclers and enthusiasts, explores the lively links between food cultures of the present and past.