Comfortably Hungry
Een podcast door Sam Bilton
44 Afleveringen
-
Bonus Episode: A Rough Patch
Gepubliceerd: 31-7-2025 -
Bonus Episode: A Literary Tea
Gepubliceerd: 3-7-2025 -
Bonus Episode: Lee Miller - A life with food, friends and recipes
Gepubliceerd: 5-6-2025 -
Bonus episode: While there is tea, there is hope
Gepubliceerd: 8-5-2025 -
S3 E15 The Kingdom of Rye
Gepubliceerd: 17-4-2025 -
S3 E14: Long Pepper
Gepubliceerd: 3-4-2025 -
S3 E13: Murder In The Kitchen
Gepubliceerd: 20-3-2025 -
S3 E12 Cooking for health (exploring melancholy part 2)
Gepubliceerd: 6-3-2025 -
S3 E11 A Fruit with an Image Problem?
Gepubliceerd: 20-2-2025 -
S3 E10 Naught so sweet as melancholy (Part 1)
Gepubliceerd: 6-2-2025 -
S3 E9 Mad About the Soy
Gepubliceerd: 23-1-2025 -
S3 E8 My Bête Noire
Gepubliceerd: 9-1-2025 -
S3 E7 Black Bun
Gepubliceerd: 19-12-2024 -
S3 E6 The Culinary Creativity of the Enslaved
Gepubliceerd: 5-12-2024 -
Bonus Episode: Stir Up Sunday
Gepubliceerd: 24-11-2024 -
S3 E5: Bleeding Cows and Black Puddings
Gepubliceerd: 21-11-2024 -
S3 E4: R.I.P. (Retail in Peril?)
Gepubliceerd: 7-11-2024 -
S3 E3: Come Die with Me
Gepubliceerd: 31-10-2024 -
S3 E2: Burnt Cakes and the (not so) Dark Ages
Gepubliceerd: 17-10-2024 -
S3 E1: Dark Food
Gepubliceerd: 3-10-2024
Welcome to the comfortably hungry podcast where yesterday’s dinner is tomorrow’s history. If you’re a peckish person who is curious about the history of food and drink, then you’re in the right place. I’m Sam Bilton a food historian, writer and cook and each season I will be joined by some hungry guests to discuss a variety topics centred around a specific theme. As a former supper club host I’m always intrigued to know what people like to eat. So to whet everyone’s appetites I have invited my guests to contribute a virtual dish with them inspired by today’s topic. comfortablyhungry.substack.com
