De vegan lekkerbek
Een podcast door Jigal Krant
Categorieën:
30 Afleveringen
-
#29 – Gember * Jasmijn Beerthuis
Gepubliceerd: 4-11-2024 -
#28 – Brood * Ramon Brugman
Gepubliceerd: 2-10-2024 -
#27 - Bonen * Bloeme Burema
Gepubliceerd: 12-8-2024 -
#26 – Pom * London Loy
Gepubliceerd: 10-7-2024 -
#25 - Chilivlokken * Nick Toet
Gepubliceerd: 17-5-2024 -
#24 - Zeewier * Estée Strooker
Gepubliceerd: 3-5-2024 -
#23 - Rabarber * Daan van Kooten & Mattijs Koornneef
Gepubliceerd: 12-4-2024 -
#22 – Tomaat * Mari Maris
Gepubliceerd: 21-3-2024 -
#21 - Pasta * Leonardo Pacenti
Gepubliceerd: 5-3-2024 -
#20 – Zwarte kikkererwten * Paulami Joshi
Gepubliceerd: 8-2-2024 -
#19 – Citroen * Karin Luiten
Gepubliceerd: 11-1-2024 -
#18 – Aardappel * Eke Mariën
Gepubliceerd: 27-10-2023 -
#17 – Boter * Ronald Giphart
Gepubliceerd: 6-10-2023 -
#16 – Hummus * Nadia Zerouali
Gepubliceerd: 22-9-2023 -
#15 – Bitters * Jurgen van den Berg & Tess Posthumus
Gepubliceerd: 5-9-2023 -
Made in Holland - Culinaire zomerserie
Gepubliceerd: 25-7-2023 -
#14 – Bloemkool * Isabel Boerdam
Gepubliceerd: 13-6-2023 -
#13 – Witte Asperge * Jaap Korteweg
Gepubliceerd: 31-5-2023 -
#12 – Zout * Janny van der Heijden
Gepubliceerd: 28-4-2023 -
#11 – Aquafaba * Judith van Willigen
Gepubliceerd: 5-4-2023
Jigal Krant gaat in gesprek met culinaire hoogvliegers van alle gezindten. Daarbij komen alle facetten van de gastronomie aan bod, mits plantaardig en wetenswaardig. In deel 1 staat een door de gast gekozen gerecht of product centraal. Mythes worden ontkracht en keukengeheimen onthuld onder het genot van een passende wijn. De vegan lekkerbek is de enige podcast met een eigen sommelier! In deel 2 recenseren Jigal en zijn gast een restaurant, waar ze voorafgaand aan de opname zijn gaan eten. Dat kan een vegan restaurant zijn, maar evengoed een regulier restaurant met voldoende plantaardige opties op de kaart. In deel 3 wordt een ‘raar vegan ding’ de supermarkt getest. Dat zullen vaak vleesvervangers zijn. Lijken ze? Smaken ze? Zitten we er überhaupt op te wachten?