Dr. Scoff and the Prof: Food, History and Mirth
Een podcast door Dr Clay Gransden & Associate Professor Bryce Evans
20 Afleveringen
-
Diets (Special Coronavirus Episode)
Gepubliceerd: 7-4-2020 -
Rationing (Special Coronavirus Episode)
Gepubliceerd: 26-3-2020 -
Stockpiling (Special Coronavirus Episode)
Gepubliceerd: 21-3-2020 -
Chophouses
Gepubliceerd: 4-11-2019 -
Absinthe
Gepubliceerd: 26-6-2019 -
Feeding History
Gepubliceerd: 21-5-2019 -
Easter
Gepubliceerd: 8-4-2019 -
Gin
Gepubliceerd: 2-3-2019 -
Food Conspiracy
Gepubliceerd: 3-2-2019 -
Presidential Food
Gepubliceerd: 17-1-2019 -
Christmas Podding
Gepubliceerd: 9-12-2018 -
Fast Food
Gepubliceerd: 10-11-2018 -
Food Riots
Gepubliceerd: 18-10-2018 -
Hyphenated Foods
Gepubliceerd: 20-9-2018 -
Smithsonian - Food at the National Museum of American History
Gepubliceerd: 24-8-2018 -
Flavour
Gepubliceerd: 19-7-2018 -
Social Eating
Gepubliceerd: 14-6-2018 -
Airline Food (Special episode)
Gepubliceerd: 3-5-2018 -
Curious Foods
Gepubliceerd: 27-2-2018 -
Sugar
Gepubliceerd: 21-1-2018
1 / 1
The premier Food studies/food history podcast where an Associate Professor of History and a Dr of Marketing discuss food from the past. Gastronomy and humour. Your one-stop-shop for discussion of food policy, food history, cookery and mirth. Have a listen and get in touch: Twitter - @drscoffprof @drbryceevans Email - [email protected]
