20 Afleveringen

  1. Diets (Special Coronavirus Episode)

    Gepubliceerd: 7-4-2020
  2. Rationing (Special Coronavirus Episode)

    Gepubliceerd: 26-3-2020
  3. Stockpiling (Special Coronavirus Episode)

    Gepubliceerd: 21-3-2020
  4. Chophouses

    Gepubliceerd: 4-11-2019
  5. Absinthe

    Gepubliceerd: 26-6-2019
  6. Feeding History

    Gepubliceerd: 21-5-2019
  7. Easter

    Gepubliceerd: 8-4-2019
  8. Gin

    Gepubliceerd: 2-3-2019
  9. Food Conspiracy

    Gepubliceerd: 3-2-2019
  10. Presidential Food

    Gepubliceerd: 17-1-2019
  11. Christmas Podding

    Gepubliceerd: 9-12-2018
  12. Fast Food

    Gepubliceerd: 10-11-2018
  13. Food Riots

    Gepubliceerd: 18-10-2018
  14. Hyphenated Foods

    Gepubliceerd: 20-9-2018
  15. Smithsonian - Food at the National Museum of American History

    Gepubliceerd: 24-8-2018
  16. Flavour

    Gepubliceerd: 19-7-2018
  17. Social Eating

    Gepubliceerd: 14-6-2018
  18. Airline Food (Special episode)

    Gepubliceerd: 3-5-2018
  19. Curious Foods

    Gepubliceerd: 27-2-2018
  20. Sugar

    Gepubliceerd: 21-1-2018

1 / 1

The premier Food studies/food history podcast where an Associate Professor of History and a Dr of Marketing discuss food from the past. Gastronomy and humour. Your one-stop-shop for discussion of food policy, food history, cookery and mirth. Have a listen and get in touch: Twitter - @drscoffprof @drbryceevans Email - [email protected]

Visit the podcast's native language site