Eat This Podcast
Een podcast door Jeremy Cherfas - Maandagen
307 Afleveringen
-
Pellagra
Gepubliceerd: 23-6-2025 -
Quinoa in the Po Valley
Gepubliceerd: 9-6-2025 -
Eat This Gets Advice
Gepubliceerd: 26-5-2025 -
Puglia
Gepubliceerd: 12-5-2025 -
The Paradox of Plenty
Gepubliceerd: 28-4-2025 -
Farming’s Overlords
Gepubliceerd: 14-4-2025 -
Quinoa’s rise and fall
Gepubliceerd: 17-3-2025 -
Forbidden: Jews and the Pig
Gepubliceerd: 3-3-2025 -
Food facts are not the answer to fear of foods
Gepubliceerd: 17-2-2025 -
Food, folklore and St Brigid
Gepubliceerd: 3-2-2025 -
Sensual, Salty, and a Little Bit Spicy
Gepubliceerd: 23-12-2024 -
Better Diets for All
Gepubliceerd: 9-12-2024 -
Bennett’s Law
Gepubliceerd: 25-11-2024 -
The Cost of a Healthy Diet
Gepubliceerd: 11-11-2024 -
Anchovies Part 2
Gepubliceerd: 28-10-2024 -
Anchovies Part I
Gepubliceerd: 14-10-2024 -
Crunch Time: Insects Are Not Going to Save Us
Gepubliceerd: 30-9-2024 -
Olives Reborn in the Salento
Gepubliceerd: 16-9-2024 -
Avocado Anxiety: how to choose what to eat
Gepubliceerd: 2-9-2024 -
Palatable is not Potable
Gepubliceerd: 17-6-2024
Using food to explore all manner of topics, from agriculture to zoology. In Eat This Podcast, Jeremy Cherfas tries to go beyond the obvious to see how the food we eat influences and is influenced by history, archaeology, trade, chemistry, economics, geography, evolution, religion -- you get the picture. We don't do recipes, except when we do, or restaurant reviews, ditto. We do offer an eclectic smorgasbord of tasty topics. Twice nominated for a James Beard Award.