Eat This Podcast
Een podcast door Jeremy Cherfas - Maandagen
Categorieën:
292 Afleveringen
-
Anchovies Part I
Gepubliceerd: 14-10-2024 -
Crunch Time: Insects Are Not Going to Save Us
Gepubliceerd: 30-9-2024 -
Olives Reborn in the Salento
Gepubliceerd: 16-9-2024 -
Avocado Anxiety: how to choose what to eat
Gepubliceerd: 2-9-2024 -
Palatable is not Potable
Gepubliceerd: 17-6-2024 -
Women Butchers
Gepubliceerd: 3-6-2024 -
Leftovers Through History
Gepubliceerd: 13-5-2024 -
What is Chametz?
Gepubliceerd: 29-4-2024 -
Passover and Easter Revisited
Gepubliceerd: 15-4-2024 -
Malta Besieged & Black-market Intrigues
Gepubliceerd: 1-4-2024 -
The Case for Folic Acid Fortification
Gepubliceerd: 18-3-2024 -
Anthony Mongiello, Inventor of the Stuffed Crust Pizza
Gepubliceerd: 4-3-2024 -
Prehistoric cooking pots
Gepubliceerd: 19-2-2024 -
The Invention of Baby Food
Gepubliceerd: 5-2-2024 -
Black Stoneflower: A unique Indian spice
Gepubliceerd: 18-12-2023 -
A New Story for Maize Domestication
Gepubliceerd: 4-12-2023 -
Honey and Adulteration
Gepubliceerd: 13-11-2023 -
Fat, Sugar, Salt
Gepubliceerd: 30-10-2023 -
Jewish Food in Rome
Gepubliceerd: 16-10-2023 -
Small Dairy
Gepubliceerd: 2-10-2023
Using food to explore all manner of topics, from agriculture to zoology. In Eat This Podcast, Jeremy Cherfas tries to go beyond the obvious to see how the food we eat influences and is influenced by history, archaeology, trade, chemistry, economics, geography, evolution, religion -- you get the picture. We don't do recipes, except when we do, or restaurant reviews, ditto. We do offer an eclectic smorgasbord of tasty topics. Twice nominated for a James Beard Award.