307 Afleveringen

  1. Pellagra

    Gepubliceerd: 23-6-2025
  2. Quinoa in the Po Valley

    Gepubliceerd: 9-6-2025
  3. Eat This Gets Advice

    Gepubliceerd: 26-5-2025
  4. Puglia

    Gepubliceerd: 12-5-2025
  5. The Paradox of Plenty

    Gepubliceerd: 28-4-2025
  6. Farming’s Overlords

    Gepubliceerd: 14-4-2025
  7. Quinoa’s rise and fall

    Gepubliceerd: 17-3-2025
  8. Forbidden: Jews and the Pig

    Gepubliceerd: 3-3-2025
  9. Food facts are not the answer to fear of foods

    Gepubliceerd: 17-2-2025
  10. Food, folklore and St Brigid

    Gepubliceerd: 3-2-2025
  11. Sensual, Salty, and a Little Bit Spicy

    Gepubliceerd: 23-12-2024
  12. Better Diets for All

    Gepubliceerd: 9-12-2024
  13. Bennett’s Law

    Gepubliceerd: 25-11-2024
  14. The Cost of a Healthy Diet

    Gepubliceerd: 11-11-2024
  15. Anchovies Part 2

    Gepubliceerd: 28-10-2024
  16. Anchovies Part I

    Gepubliceerd: 14-10-2024
  17. Crunch Time: Insects Are Not Going to Save Us

    Gepubliceerd: 30-9-2024
  18. Olives Reborn in the Salento

    Gepubliceerd: 16-9-2024
  19. Avocado Anxiety: how to choose what to eat

    Gepubliceerd: 2-9-2024
  20. Palatable is not Potable

    Gepubliceerd: 17-6-2024

1 / 16

Using food to explore all manner of topics, from agriculture to zoology. In Eat This Podcast, Jeremy Cherfas tries to go beyond the obvious to see how the food we eat influences and is influenced by history, archaeology, trade, chemistry, economics, geography, evolution, religion -- you get the picture. We don't do recipes, except when we do, or restaurant reviews, ditto. We do offer an eclectic smorgasbord of tasty topics. Twice nominated for a James Beard Award.

Visit the podcast's native language site