Eat This Podcast
Een podcast door Jeremy Cherfas - Maandagen
Categorieën:
295 Afleveringen
-
Crispy crunchy mega-munchy
Gepubliceerd: 9-9-2013 -
Backyard vegetable breeding
Gepubliceerd: 26-8-2013 -
Industrial strength craft beer
Gepubliceerd: 12-8-2013 -
Knives: the new bling
Gepubliceerd: 29-7-2013 -
What’s the beef with frozen meat?
Gepubliceerd: 15-7-2013 -
Early agriculture in eastern North America
Gepubliceerd: 24-6-2013 -
Sugar and salt: Industrial is best
Gepubliceerd: 10-6-2013 -
Spam: a special edition
Gepubliceerd: 6-6-2013 -
Seed Law
Gepubliceerd: 27-5-2013 -
Potatoes are (almost) perfect
Gepubliceerd: 13-5-2013 -
Neanderthal Diets
Gepubliceerd: 29-4-2013 -
OZ97a — a great British hop
Gepubliceerd: 15-4-2013 -
Do good chocolate
Gepubliceerd: 1-4-2013 -
Air-cured sausages
Gepubliceerd: 18-3-2013 -
Bog Butter
Gepubliceerd: 13-3-2013
Using food to explore all manner of topics, from agriculture to zoology. In Eat This Podcast, Jeremy Cherfas tries to go beyond the obvious to see how the food we eat influences and is influenced by history, archaeology, trade, chemistry, economics, geography, evolution, religion -- you get the picture. We don't do recipes, except when we do, or restaurant reviews, ditto. We do offer an eclectic smorgasbord of tasty topics. Twice nominated for a James Beard Award.