Eat This Podcast

Een podcast door Jeremy Cherfas - Maandagen

Maandagen

Categorieën:

295 Afleveringen

  1. Crispy crunchy mega-munchy

    Gepubliceerd: 9-9-2013
  2. Backyard vegetable breeding

    Gepubliceerd: 26-8-2013
  3. Industrial strength craft beer

    Gepubliceerd: 12-8-2013
  4. Knives: the new bling

    Gepubliceerd: 29-7-2013
  5. What’s the beef with frozen meat?

    Gepubliceerd: 15-7-2013
  6. Early agriculture in eastern North America

    Gepubliceerd: 24-6-2013
  7. Sugar and salt: Industrial is best

    Gepubliceerd: 10-6-2013
  8. Spam: a special edition

    Gepubliceerd: 6-6-2013
  9. Seed Law

    Gepubliceerd: 27-5-2013
  10. Potatoes are (almost) perfect

    Gepubliceerd: 13-5-2013
  11. Neanderthal Diets

    Gepubliceerd: 29-4-2013
  12. OZ97a — a great British hop

    Gepubliceerd: 15-4-2013
  13. Do good chocolate

    Gepubliceerd: 1-4-2013
  14. Air-cured sausages

    Gepubliceerd: 18-3-2013
  15. Bog Butter

    Gepubliceerd: 13-3-2013

15 / 15

Using food to explore all manner of topics, from agriculture to zoology. In Eat This Podcast, Jeremy Cherfas tries to go beyond the obvious to see how the food we eat influences and is influenced by history, archaeology, trade, chemistry, economics, geography, evolution, religion -- you get the picture. We don't do recipes, except when we do, or restaurant reviews, ditto. We do offer an eclectic smorgasbord of tasty topics. Twice nominated for a James Beard Award.

Visit the podcast's native language site