Eat This Podcast
Een podcast door Jeremy Cherfas - Maandagen
307 Afleveringen
-
Culture and Cuisine in Russia & Eastern Europe
Gepubliceerd: 3-3-2014 -
Pasta
Gepubliceerd: 17-2-2014 -
Food — and bombs — in Laos
Gepubliceerd: 3-2-2014 -
Baking bread: getting big and getting out
Gepubliceerd: 20-1-2014 -
A tasting menu
Gepubliceerd: 13-1-2014 -
Fermentation revisited
Gepubliceerd: 18-12-2013 -
Hunger and malnutrition
Gepubliceerd: 2-12-2013 -
Jam tomorrow?
Gepubliceerd: 18-11-2013 -
Backpackers and their food
Gepubliceerd: 4-11-2013 -
Pecans and history
Gepubliceerd: 21-10-2013 -
Why save seeds?
Gepubliceerd: 7-10-2013 -
How to bake bread in a microwave oven
Gepubliceerd: 23-9-2013 -
Crispy crunchy mega-munchy
Gepubliceerd: 9-9-2013 -
Backyard vegetable breeding
Gepubliceerd: 26-8-2013 -
Industrial strength craft beer
Gepubliceerd: 12-8-2013 -
Knives: the new bling
Gepubliceerd: 29-7-2013 -
What’s the beef with frozen meat?
Gepubliceerd: 15-7-2013 -
Early agriculture in eastern North America
Gepubliceerd: 24-6-2013 -
Sugar and salt: Industrial is best
Gepubliceerd: 10-6-2013 -
Spam: a special edition
Gepubliceerd: 6-6-2013
Using food to explore all manner of topics, from agriculture to zoology. In Eat This Podcast, Jeremy Cherfas tries to go beyond the obvious to see how the food we eat influences and is influenced by history, archaeology, trade, chemistry, economics, geography, evolution, religion -- you get the picture. We don't do recipes, except when we do, or restaurant reviews, ditto. We do offer an eclectic smorgasbord of tasty topics. Twice nominated for a James Beard Award.