Eat This Podcast
Een podcast door Jeremy Cherfas - Maandagen
307 Afleveringen
-
The festa dell’uva of the 1930s
Gepubliceerd: 17-11-2014 -
Looking forward to the festa dell’uva
Gepubliceerd: 10-11-2014 -
Exploring Kazakhstan’s apple forests
Gepubliceerd: 4-11-2014 -
Bears and apples
Gepubliceerd: 27-10-2014 -
A novel approach to food security
Gepubliceerd: 20-10-2014 -
Citrus in Italy
Gepubliceerd: 6-10-2014 -
What’s cooking in Tasmania?
Gepubliceerd: 22-9-2014 -
Garum brought up to date
Gepubliceerd: 8-9-2014 -
Rice from Randall’s Island, New York
Gepubliceerd: 25-8-2014 -
Japanese food through Canadian eyes
Gepubliceerd: 11-8-2014 -
Who invented dried pasta?
Gepubliceerd: 29-7-2014 -
Vermont and the taste of place
Gepubliceerd: 14-7-2014 -
What makes Parmigiano-Reggiano Parmigiano-Reggiano?
Gepubliceerd: 30-6-2014 -
Bones and the Mongol diet
Gepubliceerd: 16-6-2014 -
Edible aroids
Gepubliceerd: 26-5-2014 -
Food tours and cooking classes
Gepubliceerd: 12-5-2014 -
Rambling on my mind
Gepubliceerd: 28-4-2014 -
Food prices and social unrest
Gepubliceerd: 14-4-2014 -
The Global Standard Diet
Gepubliceerd: 31-3-2014 -
Food and finance
Gepubliceerd: 17-3-2014
Using food to explore all manner of topics, from agriculture to zoology. In Eat This Podcast, Jeremy Cherfas tries to go beyond the obvious to see how the food we eat influences and is influenced by history, archaeology, trade, chemistry, economics, geography, evolution, religion -- you get the picture. We don't do recipes, except when we do, or restaurant reviews, ditto. We do offer an eclectic smorgasbord of tasty topics. Twice nominated for a James Beard Award.