Eat This Podcast
Een podcast door Jeremy Cherfas - Maandagen
Categorieën:
295 Afleveringen
-
Future of agriculture
Gepubliceerd: 20-1-2015 -
Pasta laid bare
Gepubliceerd: 12-1-2015 -
Cheese in aspic
Gepubliceerd: 5-1-2015 -
Bread remembered
Gepubliceerd: 29-12-2014 -
Garibaldi and citrus in Italy
Gepubliceerd: 22-12-2014 -
Another helping of turkey
Gepubliceerd: 15-12-2014 -
A partial history of the turkey
Gepubliceerd: 1-12-2014 -
Talking turkey
Gepubliceerd: 27-11-2014 -
The festa dell’uva of the 1930s
Gepubliceerd: 17-11-2014 -
Looking forward to the festa dell’uva
Gepubliceerd: 10-11-2014 -
Exploring Kazakhstan’s apple forests
Gepubliceerd: 4-11-2014 -
Bears and apples
Gepubliceerd: 27-10-2014 -
A novel approach to food security
Gepubliceerd: 20-10-2014 -
Citrus in Italy
Gepubliceerd: 6-10-2014 -
What’s cooking in Tasmania?
Gepubliceerd: 22-9-2014 -
Garum brought up to date
Gepubliceerd: 8-9-2014 -
Rice from Randall’s Island, New York
Gepubliceerd: 25-8-2014 -
Japanese food through Canadian eyes
Gepubliceerd: 11-8-2014 -
Who invented dried pasta?
Gepubliceerd: 29-7-2014 -
Vermont and the taste of place
Gepubliceerd: 14-7-2014
Using food to explore all manner of topics, from agriculture to zoology. In Eat This Podcast, Jeremy Cherfas tries to go beyond the obvious to see how the food we eat influences and is influenced by history, archaeology, trade, chemistry, economics, geography, evolution, religion -- you get the picture. We don't do recipes, except when we do, or restaurant reviews, ditto. We do offer an eclectic smorgasbord of tasty topics. Twice nominated for a James Beard Award.