Eat This Podcast

Een podcast door Jeremy Cherfas - Maandagen

Maandagen

Categorieën:

295 Afleveringen

  1. Future of agriculture

    Gepubliceerd: 20-1-2015
  2. Pasta laid bare

    Gepubliceerd: 12-1-2015
  3. Cheese in aspic

    Gepubliceerd: 5-1-2015
  4. Bread remembered

    Gepubliceerd: 29-12-2014
  5. Garibaldi and citrus in Italy

    Gepubliceerd: 22-12-2014
  6. Another helping of turkey

    Gepubliceerd: 15-12-2014
  7. A partial history of the turkey

    Gepubliceerd: 1-12-2014
  8. Talking turkey

    Gepubliceerd: 27-11-2014
  9. The festa dell’uva of the 1930s

    Gepubliceerd: 17-11-2014
  10. Looking forward to the festa dell’uva

    Gepubliceerd: 10-11-2014
  11. Exploring Kazakhstan’s apple forests

    Gepubliceerd: 4-11-2014
  12. Bears and apples

    Gepubliceerd: 27-10-2014
  13. A novel approach to food security

    Gepubliceerd: 20-10-2014
  14. Citrus in Italy

    Gepubliceerd: 6-10-2014
  15. What’s cooking in Tasmania?

    Gepubliceerd: 22-9-2014
  16. Garum brought up to date

    Gepubliceerd: 8-9-2014
  17. Rice from Randall’s Island, New York

    Gepubliceerd: 25-8-2014
  18. Japanese food through Canadian eyes

    Gepubliceerd: 11-8-2014
  19. Who invented dried pasta?

    Gepubliceerd: 29-7-2014
  20. Vermont and the taste of place

    Gepubliceerd: 14-7-2014

13 / 15

Using food to explore all manner of topics, from agriculture to zoology. In Eat This Podcast, Jeremy Cherfas tries to go beyond the obvious to see how the food we eat influences and is influenced by history, archaeology, trade, chemistry, economics, geography, evolution, religion -- you get the picture. We don't do recipes, except when we do, or restaurant reviews, ditto. We do offer an eclectic smorgasbord of tasty topics. Twice nominated for a James Beard Award.

Visit the podcast's native language site