Eat This Podcast
Een podcast door Jeremy Cherfas - Maandagen
307 Afleveringen
-
Culture and agriculture in the Pamirs
Gepubliceerd: 6-7-2015 -
How to eat well in Italy
Gepubliceerd: 22-6-2015 -
These aren’t the pests you’re looking for
Gepubliceerd: 8-6-2015 -
Lead poisoning of hunters and game
Gepubliceerd: 18-5-2015 -
Enjoying life on a rather restricted regimen
Gepubliceerd: 4-5-2015 -
Grass-fed beef
Gepubliceerd: 20-4-2015 -
A second helping of citrus in Italy
Gepubliceerd: 6-4-2015 -
A visit to Koshari Street
Gepubliceerd: 23-3-2015 -
An Italian wine education
Gepubliceerd: 9-3-2015 -
A little about allotments
Gepubliceerd: 23-2-2015 -
Food, hunger and conflict
Gepubliceerd: 9-2-2015 -
Agricultural foundations
Gepubliceerd: 26-1-2015 -
Future of agriculture
Gepubliceerd: 20-1-2015 -
Pasta laid bare
Gepubliceerd: 12-1-2015 -
Cheese in aspic
Gepubliceerd: 5-1-2015 -
Bread remembered
Gepubliceerd: 29-12-2014 -
Garibaldi and citrus in Italy
Gepubliceerd: 22-12-2014 -
Another helping of turkey
Gepubliceerd: 15-12-2014 -
A partial history of the turkey
Gepubliceerd: 1-12-2014 -
Talking turkey
Gepubliceerd: 27-11-2014
Using food to explore all manner of topics, from agriculture to zoology. In Eat This Podcast, Jeremy Cherfas tries to go beyond the obvious to see how the food we eat influences and is influenced by history, archaeology, trade, chemistry, economics, geography, evolution, religion -- you get the picture. We don't do recipes, except when we do, or restaurant reviews, ditto. We do offer an eclectic smorgasbord of tasty topics. Twice nominated for a James Beard Award.