Eat This Podcast
Een podcast door Jeremy Cherfas - Maandagen
307 Afleveringen
-
It is OK to eat quinoa
Gepubliceerd: 18-4-2016 -
Welcome to the Wonderbag
Gepubliceerd: 4-4-2016 -
The evolution of food culture in Mali
Gepubliceerd: 21-3-2016 -
Crackers about Indonesian food
Gepubliceerd: 7-3-2016 -
Chewing the fat about chewing the fat
Gepubliceerd: 22-2-2016 -
The haybox through history
Gepubliceerd: 8-2-2016 -
An English woman’s take on Italian cooking
Gepubliceerd: 1-2-2016 -
Egyptian street food in London
Gepubliceerd: 25-1-2016 -
Tulip bulb soup
Gepubliceerd: 5-1-2016 -
An experiment in sound and taste
Gepubliceerd: 21-12-2015 -
Aquae Urbis Romae
Gepubliceerd: 7-12-2015 -
How to measure what farms produce
Gepubliceerd: 23-11-2015 -
The Dark Ages were a time of prosperity
Gepubliceerd: 10-11-2015 -
Going further than food miles
Gepubliceerd: 26-10-2015 -
Fifth quarter: Rachel Roddy’s Rome
Gepubliceerd: 12-10-2015 -
Just Mayo and justice
Gepubliceerd: 28-9-2015 -
A year of cooking almost everything from scratch
Gepubliceerd: 14-9-2015 -
The military-culinary complex
Gepubliceerd: 31-8-2015 -
100% food insecure: poor people in a rich country
Gepubliceerd: 17-8-2015 -
Larder inessentials
Gepubliceerd: 20-7-2015
Using food to explore all manner of topics, from agriculture to zoology. In Eat This Podcast, Jeremy Cherfas tries to go beyond the obvious to see how the food we eat influences and is influenced by history, archaeology, trade, chemistry, economics, geography, evolution, religion -- you get the picture. We don't do recipes, except when we do, or restaurant reviews, ditto. We do offer an eclectic smorgasbord of tasty topics. Twice nominated for a James Beard Award.