Eat This Podcast
Een podcast door Jeremy Cherfas - Maandagen
307 Afleveringen
-
Long live the Carolina African Runner
Gepubliceerd: 9-1-2017 -
A deep dive into cucurbit names
Gepubliceerd: 31-12-2016 -
The Great Epping Sausage Scandal
Gepubliceerd: 26-12-2016 -
We need to talk about diets
Gepubliceerd: 13-12-2016 -
The Culinary Breeding Network
Gepubliceerd: 28-11-2016 -
Foie gras
Gepubliceerd: 14-11-2016 -
Wine and cheese
Gepubliceerd: 31-10-2016 -
English sausages
Gepubliceerd: 17-10-2016 -
Whiskynomics
Gepubliceerd: 3-10-2016 -
A far from dismal scientist
Gepubliceerd: 19-9-2016 -
When is a zucchini not a zucchini?
Gepubliceerd: 5-9-2016 -
Small-scale spirits
Gepubliceerd: 22-8-2016 -
A visit to Elkstone Farm in Colorado
Gepubliceerd: 8-8-2016 -
Xylella is here and it could be dangerous
Gepubliceerd: 25-7-2016 -
How the Irish created the great wines of Bordeaux (and elsewhere)
Gepubliceerd: 11-7-2016 -
Back to the mountains of Pamir
Gepubliceerd: 27-6-2016 -
Sweetness and light
Gepubliceerd: 13-6-2016 -
The True Father of the First Green Revolution
Gepubliceerd: 30-5-2016 -
A brief history of Irish butter
Gepubliceerd: 16-5-2016 -
Where’s the latest episode?
Gepubliceerd: 9-5-2016
Using food to explore all manner of topics, from agriculture to zoology. In Eat This Podcast, Jeremy Cherfas tries to go beyond the obvious to see how the food we eat influences and is influenced by history, archaeology, trade, chemistry, economics, geography, evolution, religion -- you get the picture. We don't do recipes, except when we do, or restaurant reviews, ditto. We do offer an eclectic smorgasbord of tasty topics. Twice nominated for a James Beard Award.