Eat This Podcast
Een podcast door Jeremy Cherfas - Maandagen
Categorieën:
295 Afleveringen
-
A visit to Elkstone Farm in Colorado
Gepubliceerd: 8-8-2016 -
Xylella is here and it could be dangerous
Gepubliceerd: 25-7-2016 -
How the Irish created the great wines of Bordeaux (and elsewhere)
Gepubliceerd: 11-7-2016 -
Back to the mountains of Pamir
Gepubliceerd: 27-6-2016 -
Sweetness and light
Gepubliceerd: 13-6-2016 -
The True Father of the First Green Revolution
Gepubliceerd: 30-5-2016 -
A brief history of Irish butter
Gepubliceerd: 16-5-2016 -
Where’s the latest episode?
Gepubliceerd: 9-5-2016 -
It is OK to eat quinoa
Gepubliceerd: 18-4-2016 -
Welcome to the Wonderbag
Gepubliceerd: 4-4-2016 -
The evolution of food culture in Mali
Gepubliceerd: 21-3-2016 -
Crackers about Indonesian food
Gepubliceerd: 7-3-2016 -
Chewing the fat about chewing the fat
Gepubliceerd: 22-2-2016 -
The haybox through history
Gepubliceerd: 8-2-2016 -
An English woman’s take on Italian cooking
Gepubliceerd: 1-2-2016 -
Egyptian street food in London
Gepubliceerd: 25-1-2016 -
Tulip bulb soup
Gepubliceerd: 5-1-2016 -
An experiment in sound and taste
Gepubliceerd: 21-12-2015 -
Aquae Urbis Romae
Gepubliceerd: 7-12-2015 -
How to measure what farms produce
Gepubliceerd: 23-11-2015
Using food to explore all manner of topics, from agriculture to zoology. In Eat This Podcast, Jeremy Cherfas tries to go beyond the obvious to see how the food we eat influences and is influenced by history, archaeology, trade, chemistry, economics, geography, evolution, religion -- you get the picture. We don't do recipes, except when we do, or restaurant reviews, ditto. We do offer an eclectic smorgasbord of tasty topics. Twice nominated for a James Beard Award.