Eat This Podcast

Een podcast door Jeremy Cherfas - Maandagen

Maandagen

Categorieën:

295 Afleveringen

  1. A visit to Elkstone Farm in Colorado

    Gepubliceerd: 8-8-2016
  2. Xylella is here and it could be dangerous

    Gepubliceerd: 25-7-2016
  3. How the Irish created the great wines of Bordeaux (and elsewhere)

    Gepubliceerd: 11-7-2016
  4. Back to the mountains of Pamir

    Gepubliceerd: 27-6-2016
  5. Sweetness and light

    Gepubliceerd: 13-6-2016
  6. The True Father of the First Green Revolution

    Gepubliceerd: 30-5-2016
  7. A brief history of Irish butter

    Gepubliceerd: 16-5-2016
  8. Where’s the latest episode?

    Gepubliceerd: 9-5-2016
  9. It is OK to eat quinoa

    Gepubliceerd: 18-4-2016
  10. Welcome to the Wonderbag

    Gepubliceerd: 4-4-2016
  11. The evolution of food culture in Mali

    Gepubliceerd: 21-3-2016
  12. Crackers about Indonesian food

    Gepubliceerd: 7-3-2016
  13. Chewing the fat about chewing the fat

    Gepubliceerd: 22-2-2016
  14. The haybox through history

    Gepubliceerd: 8-2-2016
  15. An English woman’s take on Italian cooking

    Gepubliceerd: 1-2-2016
  16. Egyptian street food in London

    Gepubliceerd: 25-1-2016
  17. Tulip bulb soup

    Gepubliceerd: 5-1-2016
  18. An experiment in sound and taste

    Gepubliceerd: 21-12-2015
  19. Aquae Urbis Romae

    Gepubliceerd: 7-12-2015
  20. How to measure what farms produce

    Gepubliceerd: 23-11-2015

11 / 15

Using food to explore all manner of topics, from agriculture to zoology. In Eat This Podcast, Jeremy Cherfas tries to go beyond the obvious to see how the food we eat influences and is influenced by history, archaeology, trade, chemistry, economics, geography, evolution, religion -- you get the picture. We don't do recipes, except when we do, or restaurant reviews, ditto. We do offer an eclectic smorgasbord of tasty topics. Twice nominated for a James Beard Award.

Visit the podcast's native language site