Eat This Podcast
Een podcast door Jeremy Cherfas - Maandagen
307 Afleveringen
-
Little bits of 2017: Part I
Gepubliceerd: 18-12-2017 -
Feeding people is easy
Gepubliceerd: 4-12-2017 -
A cheese place
Gepubliceerd: 20-11-2017 -
Rethinking the folk history of American agriculture
Gepubliceerd: 6-11-2017 -
Ireland’s apple collection
Gepubliceerd: 23-10-2017 -
Antibiotics and agriculture
Gepubliceerd: 9-10-2017 -
1000 days of noodle soup
Gepubliceerd: 11-9-2017 -
Pushing good coffee
Gepubliceerd: 30-8-2017 -
It’s putrid, it’s paleo, and it’s good for you
Gepubliceerd: 14-8-2017 -
Back to the future for the wheat of tomorrow
Gepubliceerd: 31-7-2017 -
Getting to know the cinta senese on its home turf
Gepubliceerd: 17-7-2017 -
A brief survey of the food of Corfu
Gepubliceerd: 3-7-2017 -
Changing Global Diets: the website
Gepubliceerd: 24-4-2017 -
Australia: where healthier diets are cheaper …
Gepubliceerd: 10-4-2017 -
Mistaken about mayonnaise — and many other foods
Gepubliceerd: 27-3-2017 -
A computer learns about ingredients and recipes
Gepubliceerd: 13-3-2017 -
How much does a nutritious diet cost?
Gepubliceerd: 27-2-2017 -
Food and status
Gepubliceerd: 13-2-2017 -
In praise of meat, milk and eggs
Gepubliceerd: 1-2-2017 -
India’s bread landscape and my plans here
Gepubliceerd: 16-1-2017
Using food to explore all manner of topics, from agriculture to zoology. In Eat This Podcast, Jeremy Cherfas tries to go beyond the obvious to see how the food we eat influences and is influenced by history, archaeology, trade, chemistry, economics, geography, evolution, religion -- you get the picture. We don't do recipes, except when we do, or restaurant reviews, ditto. We do offer an eclectic smorgasbord of tasty topics. Twice nominated for a James Beard Award.