Eat This Podcast
Een podcast door Jeremy Cherfas - Maandagen
Categorieën:
295 Afleveringen
-
Changing Global Diets: the website
Gepubliceerd: 24-4-2017 -
Australia: where healthier diets are cheaper …
Gepubliceerd: 10-4-2017 -
Mistaken about mayonnaise — and many other foods
Gepubliceerd: 27-3-2017 -
A computer learns about ingredients and recipes
Gepubliceerd: 13-3-2017 -
How much does a nutritious diet cost?
Gepubliceerd: 27-2-2017 -
Food and status
Gepubliceerd: 13-2-2017 -
In praise of meat, milk and eggs
Gepubliceerd: 1-2-2017 -
India’s bread landscape and my plans here
Gepubliceerd: 16-1-2017 -
Long live the Carolina African Runner
Gepubliceerd: 9-1-2017 -
A deep dive into cucurbit names
Gepubliceerd: 31-12-2016 -
The Great Epping Sausage Scandal
Gepubliceerd: 26-12-2016 -
We need to talk about diets
Gepubliceerd: 13-12-2016 -
The Culinary Breeding Network
Gepubliceerd: 28-11-2016 -
Foie gras
Gepubliceerd: 14-11-2016 -
Wine and cheese
Gepubliceerd: 31-10-2016 -
English sausages
Gepubliceerd: 17-10-2016 -
Whiskynomics
Gepubliceerd: 3-10-2016 -
A far from dismal scientist
Gepubliceerd: 19-9-2016 -
When is a zucchini not a zucchini?
Gepubliceerd: 5-9-2016 -
Small-scale spirits
Gepubliceerd: 22-8-2016
Using food to explore all manner of topics, from agriculture to zoology. In Eat This Podcast, Jeremy Cherfas tries to go beyond the obvious to see how the food we eat influences and is influenced by history, archaeology, trade, chemistry, economics, geography, evolution, religion -- you get the picture. We don't do recipes, except when we do, or restaurant reviews, ditto. We do offer an eclectic smorgasbord of tasty topics. Twice nominated for a James Beard Award.