Eat This Podcast

Een podcast door Jeremy Cherfas - Maandagen

Maandagen

Categorieën:

295 Afleveringen

  1. Changing Global Diets: the website

    Gepubliceerd: 24-4-2017
  2. Australia: where healthier diets are cheaper …

    Gepubliceerd: 10-4-2017
  3. Mistaken about mayonnaise — and many other foods

    Gepubliceerd: 27-3-2017
  4. A computer learns about ingredients and recipes

    Gepubliceerd: 13-3-2017
  5. How much does a nutritious diet cost?

    Gepubliceerd: 27-2-2017
  6. Food and status

    Gepubliceerd: 13-2-2017
  7. In praise of meat, milk and eggs

    Gepubliceerd: 1-2-2017
  8. India’s bread landscape and my plans here

    Gepubliceerd: 16-1-2017
  9. Long live the Carolina African Runner

    Gepubliceerd: 9-1-2017
  10. A deep dive into cucurbit names

    Gepubliceerd: 31-12-2016
  11. The Great Epping Sausage Scandal

    Gepubliceerd: 26-12-2016
  12. We need to talk about diets

    Gepubliceerd: 13-12-2016
  13. The Culinary Breeding Network

    Gepubliceerd: 28-11-2016
  14. Foie gras

    Gepubliceerd: 14-11-2016
  15. Wine and cheese

    Gepubliceerd: 31-10-2016
  16. English sausages

    Gepubliceerd: 17-10-2016
  17. Whiskynomics

    Gepubliceerd: 3-10-2016
  18. A far from dismal scientist

    Gepubliceerd: 19-9-2016
  19. When is a zucchini not a zucchini?

    Gepubliceerd: 5-9-2016
  20. Small-scale spirits

    Gepubliceerd: 22-8-2016

10 / 15

Using food to explore all manner of topics, from agriculture to zoology. In Eat This Podcast, Jeremy Cherfas tries to go beyond the obvious to see how the food we eat influences and is influenced by history, archaeology, trade, chemistry, economics, geography, evolution, religion -- you get the picture. We don't do recipes, except when we do, or restaurant reviews, ditto. We do offer an eclectic smorgasbord of tasty topics. Twice nominated for a James Beard Award.

Visit the podcast's native language site