Eat This Podcast
Een podcast door Jeremy Cherfas - Maandagen
307 Afleveringen
-
Hulled wheats
Gepubliceerd: 6-8-2018 -
At last: agriculture
Gepubliceerd: 5-8-2018 -
What exactly is wheat?
Gepubliceerd: 4-8-2018 -
Crumbs; the oldest bread
Gepubliceerd: 3-8-2018 -
Boil in the Bag
Gepubliceerd: 2-8-2018 -
The Abundance of Nature
Gepubliceerd: 1-8-2018 -
Our Daily Bread 00
Gepubliceerd: 26-7-2018 -
Food as Power
Gepubliceerd: 28-5-2018 -
Food safety and industry concentration
Gepubliceerd: 14-5-2018 -
Who owns whom in the food industry
Gepubliceerd: 30-4-2018 -
Whatever happened to British veal?
Gepubliceerd: 16-4-2018 -
Hoptopia
Gepubliceerd: 2-4-2018 -
A visit to Hummustown
Gepubliceerd: 19-3-2018 -
Barges and bread
Gepubliceerd: 5-3-2018 -
The Hamlet Fire
Gepubliceerd: 19-2-2018 -
From little seeds …
Gepubliceerd: 5-2-2018 -
Bread as it ought to be
Gepubliceerd: 22-1-2018 -
Little bits of 2017: Part IV
Gepubliceerd: 8-1-2018 -
Little bits of 2017: Part III
Gepubliceerd: 1-1-2018 -
Little bits of 2017: Part II
Gepubliceerd: 25-12-2017
Using food to explore all manner of topics, from agriculture to zoology. In Eat This Podcast, Jeremy Cherfas tries to go beyond the obvious to see how the food we eat influences and is influenced by history, archaeology, trade, chemistry, economics, geography, evolution, religion -- you get the picture. We don't do recipes, except when we do, or restaurant reviews, ditto. We do offer an eclectic smorgasbord of tasty topics. Twice nominated for a James Beard Award.