Eat This Podcast

Een podcast door Jeremy Cherfas - Maandagen

Maandagen

Categorieën:

295 Afleveringen

  1. The daily grind

    Gepubliceerd: 14-8-2018
  2. Bread from the Dead

    Gepubliceerd: 13-8-2018
  3. The inside story

    Gepubliceerd: 12-8-2018
  4. It’s not natural

    Gepubliceerd: 11-8-2018
  5. Dwarf wheat: On the shoulders of a giant

    Gepubliceerd: 10-8-2018
  6. Red Fife

    Gepubliceerd: 9-8-2018
  7. Nikolay Ivanovich Vavilov

    Gepubliceerd: 8-8-2018
  8. Bake like an Egyptian

    Gepubliceerd: 7-8-2018
  9. Hulled wheats

    Gepubliceerd: 6-8-2018
  10. At last: agriculture

    Gepubliceerd: 5-8-2018
  11. What exactly is wheat?

    Gepubliceerd: 4-8-2018
  12. Crumbs; the oldest bread

    Gepubliceerd: 3-8-2018
  13. Boil in the Bag

    Gepubliceerd: 2-8-2018
  14. The Abundance of Nature

    Gepubliceerd: 1-8-2018
  15. Our Daily Bread 00

    Gepubliceerd: 26-7-2018
  16. Food as Power

    Gepubliceerd: 28-5-2018
  17. Food safety and industry concentration

    Gepubliceerd: 14-5-2018
  18. Who owns whom in the food industry

    Gepubliceerd: 30-4-2018
  19. Whatever happened to British veal?

    Gepubliceerd: 16-4-2018
  20. Hoptopia

    Gepubliceerd: 2-4-2018

8 / 15

Using food to explore all manner of topics, from agriculture to zoology. In Eat This Podcast, Jeremy Cherfas tries to go beyond the obvious to see how the food we eat influences and is influenced by history, archaeology, trade, chemistry, economics, geography, evolution, religion -- you get the picture. We don't do recipes, except when we do, or restaurant reviews, ditto. We do offer an eclectic smorgasbord of tasty topics. Twice nominated for a James Beard Award.

Visit the podcast's native language site