Eat This Podcast
Een podcast door Jeremy Cherfas - Maandagen
Categorieën:
295 Afleveringen
-
The daily grind
Gepubliceerd: 14-8-2018 -
Bread from the Dead
Gepubliceerd: 13-8-2018 -
The inside story
Gepubliceerd: 12-8-2018 -
It’s not natural
Gepubliceerd: 11-8-2018 -
Dwarf wheat: On the shoulders of a giant
Gepubliceerd: 10-8-2018 -
Red Fife
Gepubliceerd: 9-8-2018 -
Nikolay Ivanovich Vavilov
Gepubliceerd: 8-8-2018 -
Bake like an Egyptian
Gepubliceerd: 7-8-2018 -
Hulled wheats
Gepubliceerd: 6-8-2018 -
At last: agriculture
Gepubliceerd: 5-8-2018 -
What exactly is wheat?
Gepubliceerd: 4-8-2018 -
Crumbs; the oldest bread
Gepubliceerd: 3-8-2018 -
Boil in the Bag
Gepubliceerd: 2-8-2018 -
The Abundance of Nature
Gepubliceerd: 1-8-2018 -
Our Daily Bread 00
Gepubliceerd: 26-7-2018 -
Food as Power
Gepubliceerd: 28-5-2018 -
Food safety and industry concentration
Gepubliceerd: 14-5-2018 -
Who owns whom in the food industry
Gepubliceerd: 30-4-2018 -
Whatever happened to British veal?
Gepubliceerd: 16-4-2018 -
Hoptopia
Gepubliceerd: 2-4-2018
Using food to explore all manner of topics, from agriculture to zoology. In Eat This Podcast, Jeremy Cherfas tries to go beyond the obvious to see how the food we eat influences and is influenced by history, archaeology, trade, chemistry, economics, geography, evolution, religion -- you get the picture. We don't do recipes, except when we do, or restaurant reviews, ditto. We do offer an eclectic smorgasbord of tasty topics. Twice nominated for a James Beard Award.