307 Afleveringen

  1. Wheats and Measures

    Gepubliceerd: 26-8-2018
  2. Tradition!

    Gepubliceerd: 25-8-2018
  3. Slow, but Exceedingly Fine

    Gepubliceerd: 24-8-2018
  4. Brown v. White

    Gepubliceerd: 23-8-2018
  5. Sourdough by Any Name

    Gepubliceerd: 22-8-2018
  6. Breaking Bread

    Gepubliceerd: 21-8-2018
  7. Back to Basics

    Gepubliceerd: 20-8-2018
  8. The Bread that Ate the World

    Gepubliceerd: 19-8-2018
  9. Allied forever

    Gepubliceerd: 18-8-2018
  10. Rollin’ rollin’ rollin’

    Gepubliceerd: 17-8-2018
  11. Water and Power

    Gepubliceerd: 16-8-2018
  12. Risen

    Gepubliceerd: 15-8-2018
  13. The daily grind

    Gepubliceerd: 14-8-2018
  14. Bread from the Dead

    Gepubliceerd: 13-8-2018
  15. The inside story

    Gepubliceerd: 12-8-2018
  16. It’s not natural

    Gepubliceerd: 11-8-2018
  17. Dwarf wheat: On the shoulders of a giant

    Gepubliceerd: 10-8-2018
  18. Red Fife

    Gepubliceerd: 9-8-2018
  19. Nikolay Ivanovich Vavilov

    Gepubliceerd: 8-8-2018
  20. Bake like an Egyptian

    Gepubliceerd: 7-8-2018

8 / 16

Using food to explore all manner of topics, from agriculture to zoology. In Eat This Podcast, Jeremy Cherfas tries to go beyond the obvious to see how the food we eat influences and is influenced by history, archaeology, trade, chemistry, economics, geography, evolution, religion -- you get the picture. We don't do recipes, except when we do, or restaurant reviews, ditto. We do offer an eclectic smorgasbord of tasty topics. Twice nominated for a James Beard Award.

Visit the podcast's native language site