Eat This Podcast
Een podcast door Jeremy Cherfas - Maandagen
307 Afleveringen
-
Prehistoric food globalisation
Gepubliceerd: 18-3-2019 -
We need to talk about meat
Gepubliceerd: 4-3-2019 -
Better baking through chemistry
Gepubliceerd: 18-2-2019 -
Moxie Bread, Louisville, CO
Gepubliceerd: 4-2-2019 -
Food and diversity in Laos
Gepubliceerd: 21-1-2019 -
Facts about Champagne: Part 2
Gepubliceerd: 31-12-2018 -
Facts about Champagne: Part 1
Gepubliceerd: 24-12-2018 -
Good things from Nürnberg
Gepubliceerd: 10-12-2018 -
Is that a pickle …
Gepubliceerd: 26-11-2018 -
What a bunch of turkeys
Gepubliceerd: 21-11-2018 -
Just that which is deserved
Gepubliceerd: 12-11-2018 -
A communal oven in Christchurch, New Zealand
Gepubliceerd: 29-10-2018 -
Food, power, pubs and politics in Ireland
Gepubliceerd: 15-10-2018 -
Making sense of modern recipes
Gepubliceerd: 1-10-2018 -
Food in prison
Gepubliceerd: 17-9-2018 -
Winding Down
Gepubliceerd: 31-8-2018 -
A Perennial Dream
Gepubliceerd: 30-8-2018 -
It’s a Hard Grain
Gepubliceerd: 29-8-2018 -
Anything but Grim
Gepubliceerd: 28-8-2018 -
Bread and Political Circuses
Gepubliceerd: 27-8-2018
Using food to explore all manner of topics, from agriculture to zoology. In Eat This Podcast, Jeremy Cherfas tries to go beyond the obvious to see how the food we eat influences and is influenced by history, archaeology, trade, chemistry, economics, geography, evolution, religion -- you get the picture. We don't do recipes, except when we do, or restaurant reviews, ditto. We do offer an eclectic smorgasbord of tasty topics. Twice nominated for a James Beard Award.