Eat This Podcast
Een podcast door Jeremy Cherfas - Maandagen
307 Afleveringen
-
Russian Food: Old and New
Gepubliceerd: 30-3-2020 -
The book of the Book of Tasty and Healthy Food
Gepubliceerd: 16-3-2020 -
Orange-fleshed sweet potato to feed hidden hunger
Gepubliceerd: 2-3-2020 -
Another cup of coffee culture
Gepubliceerd: 17-2-2020 -
Coffee culture in Italy and England
Gepubliceerd: 3-2-2020 -
Why a spurtle makes a superior porridge stirrer
Gepubliceerd: 20-1-2020 -
Cow sharing in the European Alps
Gepubliceerd: 23-12-2019 -
Pasta Grannies
Gepubliceerd: 9-12-2019 -
Cashews, the World Bank, and Mozambique
Gepubliceerd: 25-11-2019 -
How capuchin monkeys learn about food
Gepubliceerd: 11-11-2019 -
Fifty ways to cook a carrot
Gepubliceerd: 21-10-2019 -
Porridge
Gepubliceerd: 7-10-2019 -
Radish redux
Gepubliceerd: 23-9-2019 -
When in Rome
Gepubliceerd: 9-9-2019 -
A sweet sour story
Gepubliceerd: 26-8-2019 -
Chronicle of a Death Foretold, or
Gepubliceerd: 12-8-2019 -
Housekeeping
Gepubliceerd: 13-5-2019 -
Eating Alone
Gepubliceerd: 29-4-2019 -
Celebrating Passover and Easter
Gepubliceerd: 15-4-2019 -
A historian of bread on the history of bread
Gepubliceerd: 1-4-2019
Using food to explore all manner of topics, from agriculture to zoology. In Eat This Podcast, Jeremy Cherfas tries to go beyond the obvious to see how the food we eat influences and is influenced by history, archaeology, trade, chemistry, economics, geography, evolution, religion -- you get the picture. We don't do recipes, except when we do, or restaurant reviews, ditto. We do offer an eclectic smorgasbord of tasty topics. Twice nominated for a James Beard Award.