Eat This Podcast

Een podcast door Jeremy Cherfas - Maandagen

Maandagen

Categorieën:

295 Afleveringen

  1. Radish redux

    Gepubliceerd: 23-9-2019
  2. When in Rome

    Gepubliceerd: 9-9-2019
  3. A sweet sour story

    Gepubliceerd: 26-8-2019
  4. Chronicle of a Death Foretold, or

    Gepubliceerd: 12-8-2019
  5. Housekeeping

    Gepubliceerd: 13-5-2019
  6. Eating Alone

    Gepubliceerd: 29-4-2019
  7. Celebrating Passover and Easter

    Gepubliceerd: 15-4-2019
  8. A historian of bread on the history of bread

    Gepubliceerd: 1-4-2019
  9. Prehistoric food globalisation

    Gepubliceerd: 18-3-2019
  10. We need to talk about meat

    Gepubliceerd: 4-3-2019
  11. Better baking through chemistry

    Gepubliceerd: 18-2-2019
  12. Moxie Bread, Louisville, CO

    Gepubliceerd: 4-2-2019
  13. Food and diversity in Laos

    Gepubliceerd: 21-1-2019
  14. Facts about Champagne: Part 2

    Gepubliceerd: 31-12-2018
  15. Facts about Champagne: Part 1

    Gepubliceerd: 24-12-2018
  16. Good things from Nürnberg

    Gepubliceerd: 10-12-2018
  17. Is that a pickle …

    Gepubliceerd: 26-11-2018
  18. What a bunch of turkeys

    Gepubliceerd: 21-11-2018
  19. Just that which is deserved

    Gepubliceerd: 12-11-2018
  20. A communal oven in Christchurch, New Zealand

    Gepubliceerd: 29-10-2018

6 / 15

Using food to explore all manner of topics, from agriculture to zoology. In Eat This Podcast, Jeremy Cherfas tries to go beyond the obvious to see how the food we eat influences and is influenced by history, archaeology, trade, chemistry, economics, geography, evolution, religion -- you get the picture. We don't do recipes, except when we do, or restaurant reviews, ditto. We do offer an eclectic smorgasbord of tasty topics. Twice nominated for a James Beard Award.

Visit the podcast's native language site