Eat This Podcast
Een podcast door Jeremy Cherfas - Maandagen
Categorieën:
295 Afleveringen
-
Radish redux
Gepubliceerd: 23-9-2019 -
When in Rome
Gepubliceerd: 9-9-2019 -
A sweet sour story
Gepubliceerd: 26-8-2019 -
Chronicle of a Death Foretold, or
Gepubliceerd: 12-8-2019 -
Housekeeping
Gepubliceerd: 13-5-2019 -
Eating Alone
Gepubliceerd: 29-4-2019 -
Celebrating Passover and Easter
Gepubliceerd: 15-4-2019 -
A historian of bread on the history of bread
Gepubliceerd: 1-4-2019 -
Prehistoric food globalisation
Gepubliceerd: 18-3-2019 -
We need to talk about meat
Gepubliceerd: 4-3-2019 -
Better baking through chemistry
Gepubliceerd: 18-2-2019 -
Moxie Bread, Louisville, CO
Gepubliceerd: 4-2-2019 -
Food and diversity in Laos
Gepubliceerd: 21-1-2019 -
Facts about Champagne: Part 2
Gepubliceerd: 31-12-2018 -
Facts about Champagne: Part 1
Gepubliceerd: 24-12-2018 -
Good things from Nürnberg
Gepubliceerd: 10-12-2018 -
Is that a pickle …
Gepubliceerd: 26-11-2018 -
What a bunch of turkeys
Gepubliceerd: 21-11-2018 -
Just that which is deserved
Gepubliceerd: 12-11-2018 -
A communal oven in Christchurch, New Zealand
Gepubliceerd: 29-10-2018
Using food to explore all manner of topics, from agriculture to zoology. In Eat This Podcast, Jeremy Cherfas tries to go beyond the obvious to see how the food we eat influences and is influenced by history, archaeology, trade, chemistry, economics, geography, evolution, religion -- you get the picture. We don't do recipes, except when we do, or restaurant reviews, ditto. We do offer an eclectic smorgasbord of tasty topics. Twice nominated for a James Beard Award.