Eat This Podcast
Een podcast door Jeremy Cherfas - Maandagen
Categorieën:
295 Afleveringen
-
Carême at home in New Zealand
Gepubliceerd: 21-9-2020 -
How the chilli pepper conquered China
Gepubliceerd: 7-9-2020 -
It’s coffee, but not as we know it
Gepubliceerd: 29-6-2020 -
Alexis Soyer
Gepubliceerd: 15-6-2020 -
Questions of Taste
Gepubliceerd: 1-6-2020 -
You are what you drink
Gepubliceerd: 11-5-2020 -
Disputations about taste
Gepubliceerd: 27-4-2020 -
The Man Who Tried to Feed the World
Gepubliceerd: 13-4-2020 -
Russian Food: Old and New
Gepubliceerd: 30-3-2020 -
The book of the Book of Tasty and Healthy Food
Gepubliceerd: 16-3-2020 -
Orange-fleshed sweet potato to feed hidden hunger
Gepubliceerd: 2-3-2020 -
Another cup of coffee culture
Gepubliceerd: 17-2-2020 -
Coffee culture in Italy and England
Gepubliceerd: 3-2-2020 -
Why a spurtle makes a superior porridge stirrer
Gepubliceerd: 20-1-2020 -
Cow sharing in the European Alps
Gepubliceerd: 23-12-2019 -
Pasta Grannies
Gepubliceerd: 9-12-2019 -
Cashews, the World Bank, and Mozambique
Gepubliceerd: 25-11-2019 -
How capuchin monkeys learn about food
Gepubliceerd: 11-11-2019 -
Fifty ways to cook a carrot
Gepubliceerd: 21-10-2019 -
Porridge
Gepubliceerd: 7-10-2019
Using food to explore all manner of topics, from agriculture to zoology. In Eat This Podcast, Jeremy Cherfas tries to go beyond the obvious to see how the food we eat influences and is influenced by history, archaeology, trade, chemistry, economics, geography, evolution, religion -- you get the picture. We don't do recipes, except when we do, or restaurant reviews, ditto. We do offer an eclectic smorgasbord of tasty topics. Twice nominated for a James Beard Award.