Eat This Podcast
Een podcast door Jeremy Cherfas - Maandagen
307 Afleveringen
-
What is the value of functional foods?
Gepubliceerd: 29-3-2021 -
Naomi Duguid: Exploring the World through Food
Gepubliceerd: 15-3-2021 -
The cost is too damn high
Gepubliceerd: 1-3-2021 -
Still ticking
Gepubliceerd: 15-2-2021 -
The quest to conserve rare breeds
Gepubliceerd: 1-2-2021 -
The International Year of Fruits and Vegetables
Gepubliceerd: 18-1-2021 -
Oh, poop
Gepubliceerd: 14-12-2020 -
How the Brits became a nation of tea drinkers
Gepubliceerd: 30-11-2020 -
Where did the chicken cross the road?
Gepubliceerd: 16-11-2020 -
A Blissful Feast
Gepubliceerd: 1-11-2020 -
Whole grain labels sow confusion
Gepubliceerd: 19-10-2020 -
Coffee leaf rust is bad news
Gepubliceerd: 5-10-2020 -
Carême at home in New Zealand
Gepubliceerd: 21-9-2020 -
How the chilli pepper conquered China
Gepubliceerd: 7-9-2020 -
It’s coffee, but not as we know it
Gepubliceerd: 29-6-2020 -
Alexis Soyer
Gepubliceerd: 15-6-2020 -
Questions of Taste
Gepubliceerd: 1-6-2020 -
You are what you drink
Gepubliceerd: 11-5-2020 -
Disputations about taste
Gepubliceerd: 27-4-2020 -
The Man Who Tried to Feed the World
Gepubliceerd: 13-4-2020
Using food to explore all manner of topics, from agriculture to zoology. In Eat This Podcast, Jeremy Cherfas tries to go beyond the obvious to see how the food we eat influences and is influenced by history, archaeology, trade, chemistry, economics, geography, evolution, religion -- you get the picture. We don't do recipes, except when we do, or restaurant reviews, ditto. We do offer an eclectic smorgasbord of tasty topics. Twice nominated for a James Beard Award.