Eat This Podcast

Een podcast door Jeremy Cherfas - Maandagen

Maandagen

Categorieën:

295 Afleveringen

  1. Carême at home in New Zealand

    Gepubliceerd: 21-9-2020
  2. How the chilli pepper conquered China

    Gepubliceerd: 7-9-2020
  3. It’s coffee, but not as we know it

    Gepubliceerd: 29-6-2020
  4. Alexis Soyer

    Gepubliceerd: 15-6-2020
  5. Questions of Taste

    Gepubliceerd: 1-6-2020
  6. You are what you drink

    Gepubliceerd: 11-5-2020
  7. Disputations about taste

    Gepubliceerd: 27-4-2020
  8. The Man Who Tried to Feed the World

    Gepubliceerd: 13-4-2020
  9. Russian Food: Old and New

    Gepubliceerd: 30-3-2020
  10. The book of the Book of Tasty and Healthy Food

    Gepubliceerd: 16-3-2020
  11. Orange-fleshed sweet potato to feed hidden hunger

    Gepubliceerd: 2-3-2020
  12. Another cup of coffee culture

    Gepubliceerd: 17-2-2020
  13. Coffee culture in Italy and England

    Gepubliceerd: 3-2-2020
  14. Why a spurtle makes a superior porridge stirrer

    Gepubliceerd: 20-1-2020
  15. Cow sharing in the European Alps

    Gepubliceerd: 23-12-2019
  16. Pasta Grannies

    Gepubliceerd: 9-12-2019
  17. Cashews, the World Bank, and Mozambique

    Gepubliceerd: 25-11-2019
  18. How capuchin monkeys learn about food

    Gepubliceerd: 11-11-2019
  19. Fifty ways to cook a carrot

    Gepubliceerd: 21-10-2019
  20. Porridge

    Gepubliceerd: 7-10-2019

5 / 15

Using food to explore all manner of topics, from agriculture to zoology. In Eat This Podcast, Jeremy Cherfas tries to go beyond the obvious to see how the food we eat influences and is influenced by history, archaeology, trade, chemistry, economics, geography, evolution, religion -- you get the picture. We don't do recipes, except when we do, or restaurant reviews, ditto. We do offer an eclectic smorgasbord of tasty topics. Twice nominated for a James Beard Award.

Visit the podcast's native language site