Eat This Podcast

Een podcast door Jeremy Cherfas - Maandagen

Maandagen

Categorieën:

292 Afleveringen

  1. The original global food system

    Gepubliceerd: 7-6-2021
  2. Can Fixing Dinner Fix the Planet?

    Gepubliceerd: 24-5-2021
  3. A very modern spice merchant

    Gepubliceerd: 10-5-2021
  4. Coffea stenophylla tastes terrific

    Gepubliceerd: 26-4-2021
  5. The Great Re-Think: What is agriculture for, really?

    Gepubliceerd: 12-4-2021
  6. What is the value of functional foods?

    Gepubliceerd: 29-3-2021
  7. Naomi Duguid: Exploring the World through Food

    Gepubliceerd: 15-3-2021
  8. The cost is too damn high

    Gepubliceerd: 1-3-2021
  9. Still ticking

    Gepubliceerd: 15-2-2021
  10. The quest to conserve rare breeds

    Gepubliceerd: 1-2-2021
  11. The International Year of Fruits and Vegetables

    Gepubliceerd: 18-1-2021
  12. Oh, poop

    Gepubliceerd: 14-12-2020
  13. How the Brits became a nation of tea drinkers

    Gepubliceerd: 30-11-2020
  14. Where did the chicken cross the road?

    Gepubliceerd: 16-11-2020
  15. A Blissful Feast

    Gepubliceerd: 1-11-2020
  16. Whole grain labels sow confusion

    Gepubliceerd: 19-10-2020
  17. Coffee leaf rust is bad news

    Gepubliceerd: 5-10-2020
  18. Carême at home in New Zealand

    Gepubliceerd: 21-9-2020
  19. How the chilli pepper conquered China

    Gepubliceerd: 7-9-2020
  20. It’s coffee, but not as we know it

    Gepubliceerd: 29-6-2020

4 / 15

Using food to explore all manner of topics, from agriculture to zoology. In Eat This Podcast, Jeremy Cherfas tries to go beyond the obvious to see how the food we eat influences and is influenced by history, archaeology, trade, chemistry, economics, geography, evolution, religion -- you get the picture. We don't do recipes, except when we do, or restaurant reviews, ditto. We do offer an eclectic smorgasbord of tasty topics. Twice nominated for a James Beard Award.

Visit the podcast's native language site