Eat This Podcast

Een podcast door Jeremy Cherfas - Maandagen

Maandagen

Categorieën:

292 Afleveringen

  1. Empire and grain

    Gepubliceerd: 4-7-2022
  2. Grain and finance

    Gepubliceerd: 27-6-2022
  3. Grain and transport

    Gepubliceerd: 20-6-2022
  4. Persephone’s secret

    Gepubliceerd: 13-6-2022
  5. Peanuts, Senegal and Slavery

    Gepubliceerd: 16-5-2022
  6. Garum: Rome’s new library and museum of food

    Gepubliceerd: 2-5-2022
  7. Tomatoes: domestication and diversity

    Gepubliceerd: 18-4-2022
  8. Aaron Vallance — 1dish4theroad

    Gepubliceerd: 4-4-2022
  9. Yes, we have no plantains

    Gepubliceerd: 14-3-2022
  10. Food Philosophy

    Gepubliceerd: 21-2-2022
  11. Unconditional cash to improve nutrition

    Gepubliceerd: 7-2-2022
  12. Ten thousand years of yoghurt

    Gepubliceerd: 24-1-2022
  13. High Art

    Gepubliceerd: 20-12-2021
  14. A visit to an ancient Roman bakery

    Gepubliceerd: 6-12-2021
  15. The true history of the potato in Europe

    Gepubliceerd: 15-11-2021
  16. Rachel Roddy: An A–Z of Pasta

    Gepubliceerd: 25-10-2021
  17. Midnight’s chicken: Indian food evolution

    Gepubliceerd: 11-10-2021
  18. Sushi

    Gepubliceerd: 27-9-2021
  19. Italian coffee: a temporary triangle

    Gepubliceerd: 13-9-2021
  20. Food in post-independence India

    Gepubliceerd: 21-6-2021

3 / 15

Using food to explore all manner of topics, from agriculture to zoology. In Eat This Podcast, Jeremy Cherfas tries to go beyond the obvious to see how the food we eat influences and is influenced by history, archaeology, trade, chemistry, economics, geography, evolution, religion -- you get the picture. We don't do recipes, except when we do, or restaurant reviews, ditto. We do offer an eclectic smorgasbord of tasty topics. Twice nominated for a James Beard Award.

Visit the podcast's native language site