307 Afleveringen

  1. What is Wrong with Biofortification

    Gepubliceerd: 24-4-2023
  2. Making Mr Song’s Cheese

    Gepubliceerd: 10-4-2023
  3. What Price Chicken Wings?

    Gepubliceerd: 27-3-2023
  4. Patrik Johansson, the Butter Viking

    Gepubliceerd: 13-3-2023
  5. Food Security in Egypt

    Gepubliceerd: 6-2-2023
  6. Fully Tested Tuna

    Gepubliceerd: 23-1-2023
  7. Biodiversity at Liberty

    Gepubliceerd: 9-1-2023
  8. Feed Your Baby Like a Fascist

    Gepubliceerd: 24-12-2022
  9. Some thoughts on markets and such

    Gepubliceerd: 12-12-2022
  10. A Restaurant’s Reckoning

    Gepubliceerd: 28-11-2022
  11. How to be a good host and a good guest

    Gepubliceerd: 14-11-2022
  12. Feeding children well

    Gepubliceerd: 31-10-2022
  13. In search of tomato gold

    Gepubliceerd: 17-10-2022
  14. Mothers and Milk

    Gepubliceerd: 3-10-2022
  15. Fad diets

    Gepubliceerd: 20-9-2022
  16. Empire and grain

    Gepubliceerd: 4-7-2022
  17. Grain and finance

    Gepubliceerd: 27-6-2022
  18. Grain and transport

    Gepubliceerd: 20-6-2022
  19. Persephone’s secret

    Gepubliceerd: 13-6-2022
  20. Peanuts, Senegal and Slavery

    Gepubliceerd: 16-5-2022

3 / 16

Using food to explore all manner of topics, from agriculture to zoology. In Eat This Podcast, Jeremy Cherfas tries to go beyond the obvious to see how the food we eat influences and is influenced by history, archaeology, trade, chemistry, economics, geography, evolution, religion -- you get the picture. We don't do recipes, except when we do, or restaurant reviews, ditto. We do offer an eclectic smorgasbord of tasty topics. Twice nominated for a James Beard Award.

Visit the podcast's native language site