Eat This Podcast
Een podcast door Jeremy Cherfas - Maandagen
Categorieën:
292 Afleveringen
-
Empire and grain
Gepubliceerd: 4-7-2022 -
Grain and finance
Gepubliceerd: 27-6-2022 -
Grain and transport
Gepubliceerd: 20-6-2022 -
Persephone’s secret
Gepubliceerd: 13-6-2022 -
Peanuts, Senegal and Slavery
Gepubliceerd: 16-5-2022 -
Garum: Rome’s new library and museum of food
Gepubliceerd: 2-5-2022 -
Tomatoes: domestication and diversity
Gepubliceerd: 18-4-2022 -
Aaron Vallance — 1dish4theroad
Gepubliceerd: 4-4-2022 -
Yes, we have no plantains
Gepubliceerd: 14-3-2022 -
Food Philosophy
Gepubliceerd: 21-2-2022 -
Unconditional cash to improve nutrition
Gepubliceerd: 7-2-2022 -
Ten thousand years of yoghurt
Gepubliceerd: 24-1-2022 -
High Art
Gepubliceerd: 20-12-2021 -
A visit to an ancient Roman bakery
Gepubliceerd: 6-12-2021 -
The true history of the potato in Europe
Gepubliceerd: 15-11-2021 -
Rachel Roddy: An A–Z of Pasta
Gepubliceerd: 25-10-2021 -
Midnight’s chicken: Indian food evolution
Gepubliceerd: 11-10-2021 -
Sushi
Gepubliceerd: 27-9-2021 -
Italian coffee: a temporary triangle
Gepubliceerd: 13-9-2021 -
Food in post-independence India
Gepubliceerd: 21-6-2021
Using food to explore all manner of topics, from agriculture to zoology. In Eat This Podcast, Jeremy Cherfas tries to go beyond the obvious to see how the food we eat influences and is influenced by history, archaeology, trade, chemistry, economics, geography, evolution, religion -- you get the picture. We don't do recipes, except when we do, or restaurant reviews, ditto. We do offer an eclectic smorgasbord of tasty topics. Twice nominated for a James Beard Award.