Een podcast over voeding

Een podcast door iamafoodie

Categorieën:

159 Afleveringen

  1. #72 Vandaag: mythes en misverstanden van brood in Broodje Jaap! met prof. dr. ir. Jaap Seidell!

    Gepubliceerd: 30-11-2022
  2. #71: Dring er bij je school op aan dat de gezonde schoollunch er komt! In gesprek met prof. dr. Alexander Rinnooy Kan

    Gepubliceerd: 25-11-2022
  3. #70 Broodje Jaap! met prof. dr. ir. Jaap Seidell! Vandaag: Commissiedebat Leefstijlpreventie

    Gepubliceerd: 16-11-2022
  4. #69 Broodje Jaap! met prof. dr. ir. Jaap Seidell! Vandaag: Supermarkten en duurzaamheid

    Gepubliceerd: 9-11-2022
  5. #68 Broodje Jaap! met prof. dr. ir. Jaap Seidell! Vandaag: is 3D geprint voedsel de toekomst als vleesvervanger?

    Gepubliceerd: 2-11-2022
  6. #66 Broodje Jaap! met prof. dr. ir. Jaap Seidell! Vandaag: ultra bewerkt voedsel

    Gepubliceerd: 12-10-2022
  7. #65 Broodje Jaap! met prof. dr. ir. Jaap Seidell! Vandaag: inflatie, gezondheidsverschillen en producenten die minder produceren

    Gepubliceerd: 5-10-2022
  8. #64 Broodje Jaap! met prof. dr. ir. Jaap Seidell! Vandaag: prinsjesdag! Wat staat er in de Miljoenennota over voeding?

    Gepubliceerd: 27-9-2022
  9. #63 Broodje Jaap! met prof. dr. ir. Jaap Seidell! Vandaag: darkstores. Een vloek of een zegen?

    Gepubliceerd: 21-9-2022
  10. #62 Broodje Jaap! met prof. dr. ir. Jaap Seidell! Vandaag: Nederland Vleesland

    Gepubliceerd: 13-9-2022
  11. Welkom nieuwe luisteraar!

    Gepubliceerd: 12-9-2022
  12. #61 Broodje Jaap! met prof. dr. ir. Jaap Seidell! Vandaag: Integraal Zorgakkoord & voeding

    Gepubliceerd: 9-9-2022
  13. #60 Broodje Jaap! met prof. dr. ir. Jaap Seidell! Vandaag: Ultrabewerkt voedsel verhoogt risico op dementie

    Gepubliceerd: 30-8-2022
  14. #59 Broodje Jaap! met prof. dr. ir. Jaap Seidell! Vandaag: prijsstijging & productkeuze.

    Gepubliceerd: 23-8-2022
  15. #58 Broodje Jaap! Blik vooruit en weer terug met prod. dr. ir. Jaap Seidell

    Gepubliceerd: 16-8-2022
  16. #57: Recap shows eerste maanden 2022 met Arnoud & Bart

    Gepubliceerd: 16-5-2022
  17. #56: | THROWBACK | Hoe om te gaan met het prikkelbare darm syndroom, een gesprek met diëtist & gezondheidswetenschapper Gaby Herweijer

    Gepubliceerd: 10-5-2022
  18. #55: Hoe ziet de gezonde basisschool van de toekomst eruit? In gesprek met prof. dr. Onno van Schayk

    Gepubliceerd: 6-5-2022
  19. #54: | VOLGENDE WEEK | Hoe ziet de gezonde basisschool van de toekomst eruit? In gesprek met prof. dr. Onno van Schayk

    Gepubliceerd: 29-4-2022
  20. #53: | THROWBACK | Hoe je die zak chips of reep chocola tóch kan weerstaan, in gesprek met dr. Roel Hermans

    Gepubliceerd: 28-4-2022

6 / 8

In deze podcast serie gaan we in op de wetenschap achter voeding en laten we wetenschappers aan het woord over allerlei thema’s die met voeding te maken hebben. Een tip voor een gast of onderwerp? Mail naar [email protected] Geproduceerd door evidence based foodcollectief I’m a Foodie