Een podcast over voeding

Een podcast door iamafoodie - Woensdagen

Woensdagen

Categorieën:

150 Afleveringen

  1. #62 Broodje Jaap! met prof. dr. ir. Jaap Seidell! Vandaag: Nederland Vleesland

    Gepubliceerd: 13-9-2022
  2. Welkom nieuwe luisteraar!

    Gepubliceerd: 12-9-2022
  3. #61 Broodje Jaap! met prof. dr. ir. Jaap Seidell! Vandaag: Integraal Zorgakkoord & voeding

    Gepubliceerd: 9-9-2022
  4. #60 Broodje Jaap! met prof. dr. ir. Jaap Seidell! Vandaag: Ultrabewerkt voedsel verhoogt risico op dementie

    Gepubliceerd: 30-8-2022
  5. #59 Broodje Jaap! met prof. dr. ir. Jaap Seidell! Vandaag: prijsstijging & productkeuze.

    Gepubliceerd: 23-8-2022
  6. #58 Broodje Jaap! Blik vooruit en weer terug met prod. dr. ir. Jaap Seidell

    Gepubliceerd: 16-8-2022
  7. #57: Recap shows eerste maanden 2022 met Arnoud & Bart

    Gepubliceerd: 16-5-2022
  8. #56: | THROWBACK | Hoe om te gaan met het prikkelbare darm syndroom, een gesprek met diëtist & gezondheidswetenschapper Gaby Herweijer

    Gepubliceerd: 10-5-2022
  9. #55: Hoe ziet de gezonde basisschool van de toekomst eruit? In gesprek met prof. dr. Onno van Schayk

    Gepubliceerd: 6-5-2022
  10. #54: | VOLGENDE WEEK | Hoe ziet de gezonde basisschool van de toekomst eruit? In gesprek met prof. dr. Onno van Schayk

    Gepubliceerd: 29-4-2022
  11. #53: | THROWBACK | Hoe je die zak chips of reep chocola tóch kan weerstaan, in gesprek met dr. Roel Hermans

    Gepubliceerd: 28-4-2022
  12. #52: Duurzame voedselketens en hoe we voedselverspilling tegen kunnen gaan! In gesprek met ir. Toine Timmermans

    Gepubliceerd: 22-4-2022
  13. #51: | VOLGENDE WEEK | Duurzame voedselketens en hoe we voedselverspilling tegen kunnen gaan! In gesprek met ir. Toine Timmermans

    Gepubliceerd: 15-4-2022
  14. #50: | THROWBACK | Maak kennis met diëtist en voedingswetenschapper ir. Marijke Berkenpas founder van I’m a Foodie

    Gepubliceerd: 12-4-2022
  15. #49: De Super(markt)lijst gezondheid. In gesprek met Charlotte Linnebank van stichting Questionmark

    Gepubliceerd: 8-4-2022
  16. #48: | VOLGENDE WEEK | De Super(markt)lijst gezondheid. In gesprek met Charlotte Linnebank van stichting Questionmark

    Gepubliceerd: 1-4-2022
  17. #47: Hoe Albert Heijn al ongeoorloofd gebruik maakt van de Nutriscore. In gesprek met Michelle van Roost en dr. Annet Roodenburg

    Gepubliceerd: 25-3-2022
  18. #46: | VOLGENDE WEEK | Hoe Albert Heijn al misbruikt maakt van de Nutriscore! In gesprek met Michelle van Roost en dr. Annet Roodenburg

    Gepubliceerd: 18-3-2022
  19. #S02A20: Wat doet het Voedingscentrum en wat mogen we van deze organisatie verwachten? In gesprek met dr. ir. Gerda Feunekes (Directeur)

    Gepubliceerd: 11-3-2022
  20. #S02A19: Selenium, zink en COVID-19: hoe antivaxxers en verkopers van voedingssupplementen onjuist aan de haal gaan met wetenschappelijke inzichten. In gesprek met prof. dr. Gijs Du Laing

    Gepubliceerd: 25-2-2022

6 / 8

In deze podcast serie gaan we in op de wetenschap achter voeding en laten we wetenschappers aan het woord over allerlei thema’s die met voeding te maken hebben. Een tip voor een gast of onderwerp? Mail naar [email protected] Geproduceerd door evidence based foodcollectief I’m a Foodie