Een podcast over voeding
Een podcast door iamafoodie - Woensdagen
Categorieën:
150 Afleveringen
-
#62 Broodje Jaap! met prof. dr. ir. Jaap Seidell! Vandaag: Nederland Vleesland
Gepubliceerd: 13-9-2022 -
Welkom nieuwe luisteraar!
Gepubliceerd: 12-9-2022 -
#61 Broodje Jaap! met prof. dr. ir. Jaap Seidell! Vandaag: Integraal Zorgakkoord & voeding
Gepubliceerd: 9-9-2022 -
#60 Broodje Jaap! met prof. dr. ir. Jaap Seidell! Vandaag: Ultrabewerkt voedsel verhoogt risico op dementie
Gepubliceerd: 30-8-2022 -
#59 Broodje Jaap! met prof. dr. ir. Jaap Seidell! Vandaag: prijsstijging & productkeuze.
Gepubliceerd: 23-8-2022 -
#58 Broodje Jaap! Blik vooruit en weer terug met prod. dr. ir. Jaap Seidell
Gepubliceerd: 16-8-2022 -
#57: Recap shows eerste maanden 2022 met Arnoud & Bart
Gepubliceerd: 16-5-2022 -
#56: | THROWBACK | Hoe om te gaan met het prikkelbare darm syndroom, een gesprek met diëtist & gezondheidswetenschapper Gaby Herweijer
Gepubliceerd: 10-5-2022 -
#55: Hoe ziet de gezonde basisschool van de toekomst eruit? In gesprek met prof. dr. Onno van Schayk
Gepubliceerd: 6-5-2022 -
#54: | VOLGENDE WEEK | Hoe ziet de gezonde basisschool van de toekomst eruit? In gesprek met prof. dr. Onno van Schayk
Gepubliceerd: 29-4-2022 -
#53: | THROWBACK | Hoe je die zak chips of reep chocola tóch kan weerstaan, in gesprek met dr. Roel Hermans
Gepubliceerd: 28-4-2022 -
#52: Duurzame voedselketens en hoe we voedselverspilling tegen kunnen gaan! In gesprek met ir. Toine Timmermans
Gepubliceerd: 22-4-2022 -
#51: | VOLGENDE WEEK | Duurzame voedselketens en hoe we voedselverspilling tegen kunnen gaan! In gesprek met ir. Toine Timmermans
Gepubliceerd: 15-4-2022 -
#50: | THROWBACK | Maak kennis met diëtist en voedingswetenschapper ir. Marijke Berkenpas founder van I’m a Foodie
Gepubliceerd: 12-4-2022 -
#49: De Super(markt)lijst gezondheid. In gesprek met Charlotte Linnebank van stichting Questionmark
Gepubliceerd: 8-4-2022 -
#48: | VOLGENDE WEEK | De Super(markt)lijst gezondheid. In gesprek met Charlotte Linnebank van stichting Questionmark
Gepubliceerd: 1-4-2022 -
#47: Hoe Albert Heijn al ongeoorloofd gebruik maakt van de Nutriscore. In gesprek met Michelle van Roost en dr. Annet Roodenburg
Gepubliceerd: 25-3-2022 -
#46: | VOLGENDE WEEK | Hoe Albert Heijn al misbruikt maakt van de Nutriscore! In gesprek met Michelle van Roost en dr. Annet Roodenburg
Gepubliceerd: 18-3-2022 -
#S02A20: Wat doet het Voedingscentrum en wat mogen we van deze organisatie verwachten? In gesprek met dr. ir. Gerda Feunekes (Directeur)
Gepubliceerd: 11-3-2022 -
#S02A19: Selenium, zink en COVID-19: hoe antivaxxers en verkopers van voedingssupplementen onjuist aan de haal gaan met wetenschappelijke inzichten. In gesprek met prof. dr. Gijs Du Laing
Gepubliceerd: 25-2-2022
In deze podcast serie gaan we in op de wetenschap achter voeding en laten we wetenschappers aan het woord over allerlei thema’s die met voeding te maken hebben. Een tip voor een gast of onderwerp? Mail naar [email protected] Geproduceerd door evidence based foodcollectief I’m a Foodie