Een podcast over voeding
Een podcast door iamafoodie - Woensdagen
Categorieën:
150 Afleveringen
-
#S02A18: Hoe komen de Richtlijnen goede voeding tot stand? In gesprek met vicevoorzitter van de Gezondheidsraad prof. dr. Marianne Geleijnse
Gepubliceerd: 11-2-2022 -
#S02A17: Wat zijn de voedingsambities van de nieuwe regering Rutte IV? In gesprek met Prof. Dr. Ir. Jaap Seidell
Gepubliceerd: 28-1-2022 -
Welkom nieuwe luisteraar!
Gepubliceerd: 21-1-2022 -
#S02A16: Live QA met de auteurs van het boek Eet als een expert mini
Gepubliceerd: 24-12-2021 -
#S02A15: Eindejaarsspecial 2021: Een terugblik op de favo shows van Arnoud & Bart
Gepubliceerd: 17-12-2021 -
#S02A13: debunken met diëtist Rob van Berkel, vandaag: helpt een ketogeen dieet bij ?
Gepubliceerd: 3-12-2021 -
#S02A12: Het onderzoek van … prof. dr. Renger Witkamp
Gepubliceerd: 26-11-2021 -
#S02A11: debunken met diëtist Rob van Berkel, vandaag: is kokosolie gezond?
Gepubliceerd: 19-11-2021 -
#S02A10: zo ga jij gezond oud worden! In gesprek met prof. dr. Andrea Maier
Gepubliceerd: 12-11-2021 -
#S02A09: Sneakpeek Eet als een expert mini! Borstvoeding of kunstvoeding? In gesprek met mede auteur prof. dr. Eline Tommelein
Gepubliceerd: 5-11-2021 -
#S02A08: Voedingssupplementen zouden verboden moet worden! In gesprek met prof. dr. Renger Witkamp
Gepubliceerd: 29-10-2021 -
#S02A07: Sneakpeek boek Eet als een expert mini! Wanneer moet ik vast voedsel introduceren bij mijn baby? In gesprek met dr. Rolinde Demeyer.
Gepubliceerd: 22-10-2021 -
#S02A06: Wat is het microbioom en wat kan je ermee? In gesprek met dr. Clara Belzer
Gepubliceerd: 15-10-2021 -
#S02A05: Van normaal naar abnormaal eetgedrag (en hoe je hersenen werken). In gesprek met prof. dr. Anne Roefs
Gepubliceerd: 8-10-2021 -
#S02A04: Hoe je om kan gaan met verandering van smaak! In gesprek met diëtist Kelly Silverio
Gepubliceerd: 1-10-2021 -
#S02A3: Waarom is er regelgeving over voedings- en gezondheidsclaims? In gesprek met diëtist Rob van Berkel
Gepubliceerd: 17-9-2021 -
#S02A02: debunken met diëtist Rob van Berkel, vandaag: wat is het nut van een ketonen supplement?
Gepubliceerd: 10-9-2021 -
#S02A1: Waarom vind je iets lekker en hoe kan je iets leren eten? In gesprek met prof. dr. ir. Kees de Graaf
Gepubliceerd: 3-9-2021 -
#S01A25: EINDE S1 Een podcast over de podcast. In gesprek met Arnoud Wokke (host) & Bart Mol, MSc. (I'm a Foodie)
Gepubliceerd: 2-7-2021 -
#S01A24: Een nieuw voedselkeuzelogo: wat is de Nutri-Score? In gesprek met dr. ir. Manon van Eijsden en ir. Michelle van Roost
Gepubliceerd: 18-6-2021
In deze podcast serie gaan we in op de wetenschap achter voeding en laten we wetenschappers aan het woord over allerlei thema’s die met voeding te maken hebben. Een tip voor een gast of onderwerp? Mail naar [email protected] Geproduceerd door evidence based foodcollectief I’m a Foodie