Een podcast over voeding

Een podcast door iamafoodie - Woensdagen

Woensdagen

Categorieën:

150 Afleveringen

  1. #S02A18: Hoe komen de Richtlijnen goede voeding tot stand? In gesprek met vicevoorzitter van de Gezondheidsraad prof. dr. Marianne Geleijnse

    Gepubliceerd: 11-2-2022
  2. #S02A17: Wat zijn de voedingsambities van de nieuwe regering Rutte IV? In gesprek met Prof. Dr. Ir. Jaap Seidell

    Gepubliceerd: 28-1-2022
  3. Welkom nieuwe luisteraar!

    Gepubliceerd: 21-1-2022
  4. #S02A16: Live QA met de auteurs van het boek Eet als een expert mini

    Gepubliceerd: 24-12-2021
  5. #S02A15: Eindejaarsspecial 2021: Een terugblik op de favo shows van Arnoud & Bart

    Gepubliceerd: 17-12-2021
  6. #S02A13: debunken met diëtist Rob van Berkel, vandaag: helpt een ketogeen dieet bij ?

    Gepubliceerd: 3-12-2021
  7. #S02A12: Het onderzoek van … prof. dr. Renger Witkamp

    Gepubliceerd: 26-11-2021
  8. #S02A11: debunken met diëtist Rob van Berkel, vandaag: is kokosolie gezond?

    Gepubliceerd: 19-11-2021
  9. #S02A10: zo ga jij gezond oud worden! In gesprek met prof. dr. Andrea Maier

    Gepubliceerd: 12-11-2021
  10. #S02A09: Sneakpeek Eet als een expert mini! Borstvoeding of kunstvoeding? In gesprek met mede auteur prof. dr. Eline Tommelein

    Gepubliceerd: 5-11-2021
  11. #S02A08: Voedingssupplementen zouden verboden moet worden! In gesprek met prof. dr. Renger Witkamp

    Gepubliceerd: 29-10-2021
  12. #S02A07: Sneakpeek boek Eet als een expert mini! Wanneer moet ik vast voedsel introduceren bij mijn baby? In gesprek met dr. Rolinde Demeyer.

    Gepubliceerd: 22-10-2021
  13. #S02A06: Wat is het microbioom en wat kan je ermee? In gesprek met dr. Clara Belzer

    Gepubliceerd: 15-10-2021
  14. #S02A05: Van normaal naar abnormaal eetgedrag (en hoe je hersenen werken). In gesprek met prof. dr. Anne Roefs

    Gepubliceerd: 8-10-2021
  15. #S02A04: Hoe je om kan gaan met verandering van smaak! In gesprek met diëtist Kelly Silverio

    Gepubliceerd: 1-10-2021
  16. #S02A3: Waarom is er regelgeving over voedings- en gezondheidsclaims? In gesprek met diëtist Rob van Berkel

    Gepubliceerd: 17-9-2021
  17. #S02A02: debunken met diëtist Rob van Berkel, vandaag: wat is het nut van een ketonen supplement?

    Gepubliceerd: 10-9-2021
  18. #S02A1: Waarom vind je iets lekker en hoe kan je iets leren eten? In gesprek met prof. dr. ir. Kees de Graaf

    Gepubliceerd: 3-9-2021
  19. #S01A25: EINDE S1 Een podcast over de podcast. In gesprek met Arnoud Wokke (host) & Bart Mol, MSc. (I'm a Foodie)

    Gepubliceerd: 2-7-2021
  20. #S01A24: Een nieuw voedselkeuzelogo: wat is de Nutri-Score? In gesprek met dr. ir. Manon van Eijsden en ir. Michelle van Roost

    Gepubliceerd: 18-6-2021

7 / 8

In deze podcast serie gaan we in op de wetenschap achter voeding en laten we wetenschappers aan het woord over allerlei thema’s die met voeding te maken hebben. Een tip voor een gast of onderwerp? Mail naar [email protected] Geproduceerd door evidence based foodcollectief I’m a Foodie