Een podcast over voeding

Een podcast door iamafoodie

Categorieën:

159 Afleveringen

  1. #S02A07: Sneakpeek boek Eet als een expert mini! Wanneer moet ik vast voedsel introduceren bij mijn baby? In gesprek met dr. Rolinde Demeyer.

    Gepubliceerd: 22-10-2021
  2. #S02A06: Wat is het microbioom en wat kan je ermee? In gesprek met dr. Clara Belzer

    Gepubliceerd: 15-10-2021
  3. #S02A05: Van normaal naar abnormaal eetgedrag (en hoe je hersenen werken). In gesprek met prof. dr. Anne Roefs

    Gepubliceerd: 8-10-2021
  4. #S02A04: Hoe je om kan gaan met verandering van smaak! In gesprek met diëtist Kelly Silverio

    Gepubliceerd: 1-10-2021
  5. #S02A3: Waarom is er regelgeving over voedings- en gezondheidsclaims? In gesprek met diëtist Rob van Berkel

    Gepubliceerd: 17-9-2021
  6. #S02A02: debunken met diëtist Rob van Berkel, vandaag: wat is het nut van een ketonen supplement?

    Gepubliceerd: 10-9-2021
  7. #S02A1: Waarom vind je iets lekker en hoe kan je iets leren eten? In gesprek met prof. dr. ir. Kees de Graaf

    Gepubliceerd: 3-9-2021
  8. #S01A25: EINDE S1 Een podcast over de podcast. In gesprek met Arnoud Wokke (host) & Bart Mol, MSc. (I'm a Foodie)

    Gepubliceerd: 2-7-2021
  9. #S01A24: Een nieuw voedselkeuzelogo: wat is de Nutri-Score? In gesprek met dr. ir. Manon van Eijsden en ir. Michelle van Roost

    Gepubliceerd: 18-6-2021
  10. #S01A23: Toeleven naar dé Olympische wedstrijd, voedingsadviezen voor een topprestatie, in gesprek met voedingswetenschapper Peter Res

    Gepubliceerd: 11-6-2021
  11. #S01A22: Wat is een voedselbos en hoe ontwikkel je dat?, in gesprek met diëtist Paulien Kruiper

    Gepubliceerd: 4-6-2021
  12. #S01A21 Intuïtief Eten: een revolutionair anti-dieetmethode, in gesprek met Intuïtief Eten diëtist Diede Huver

    Gepubliceerd: 28-5-2021
  13. #S01A20: Kankerpreventie & voeding, in gesprek met prof. dr. ir. Ellen Kampman

    Gepubliceerd: 21-5-2021
  14. #S01A19: Coeliakie & voeding, in gesprek met diëtist Gaby Herweijer (die ook zelf coeliakie heeft)

    Gepubliceerd: 14-5-2021
  15. #S01A18: De perfecte voorbereiding op je 10-15km hardlooprondje, in gesprek met sportdiëtist Titia van der Stelt

    Gepubliceerd: 7-5-2021
  16. #S01A17: Hoe je die zak chips of reep chocola tóch kan weerstaan, in gesprek met dr. Roel Hermans

    Gepubliceerd: 30-4-2021
  17. #S01A16: Hoe de gezonde kantine een groot succes wordt, in gesprek met dr. Liesbeth Velema (Voedingscentrum)

    Gepubliceerd: 23-4-2021
  18. #S01A15: Waar zoek je hulp bij een eetstoornis? In gesprek met diëtist Marjolein van Dop

    Gepubliceerd: 16-4-2021
  19. #S01A14: Misleiding door de voedingsindustrie, in gesprek met presentator en programmamaker Maarten Remmers (Keuringsdienst van Waarde)

    Gepubliceerd: 9-4-2021

8 / 8

In deze podcast serie gaan we in op de wetenschap achter voeding en laten we wetenschappers aan het woord over allerlei thema’s die met voeding te maken hebben. Een tip voor een gast of onderwerp? Mail naar [email protected] Geproduceerd door evidence based foodcollectief I’m a Foodie