301 Afleveringen

  1. #101 - Haring

    Gepubliceerd: 8-6-2023
  2. #100 - Trakteren

    Gepubliceerd: 5-6-2023
  3. #99 - Brood bakken

    Gepubliceerd: 1-6-2023
  4. #98 - De borrel

    Gepubliceerd: 29-5-2023
  5. #97 - Picknick

    Gepubliceerd: 25-5-2023
  6. #96 - Vergeten groente

    Gepubliceerd: 22-5-2023
  7. #95 - Barbecue

    Gepubliceerd: 19-5-2023
  8. #94 - Boter

    Gepubliceerd: 15-5-2023
  9. #93 - Calorieën op de menukaart

    Gepubliceerd: 11-5-2023
  10. #92 - Asperges

    Gepubliceerd: 8-5-2023
  11. #91 - Salade

    Gepubliceerd: 4-5-2023
  12. #90 - Michelin

    Gepubliceerd: 1-5-2023
  13. #89 - Toetjes

    Gepubliceerd: 27-4-2023
  14. #88 - Vakantiehuiskoken

    Gepubliceerd: 24-4-2023
  15. #87 - Allergieën

    Gepubliceerd: 20-4-2023
  16. #86 - Rabarber

    Gepubliceerd: 17-4-2023
  17. #85 - De Italiaanse mythe

    Gepubliceerd: 14-4-2023
  18. #84 - De microwavee

    Gepubliceerd: 12-4-2023
  19. #83 - Tafelmanieren

    Gepubliceerd: 10-4-2023
  20. #82 - Pasen

    Gepubliceerd: 7-4-2023

11 / 16

Teun van de Keuken en Yvette van Boven bespreken hun lievelingskost. Van een spannend — of juist doodgewoon — ingrediënt tot een praktisch keukenapparaat en van horeca-ervaringen tot kooktips. En wat gaan ze vanavond zelf eten?Teun en Yvette vertellen het elke maandag- en donderdagmiddag in 20 hapklare minuten, zo vlak voor etenstijd, rond de klok van 5. Aan tafel! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.