100 Afleveringen

  1. 101: Sandor Katz

    Gepubliceerd: 6-11-2015
  2. 100: Bill Shurtleff

    Gepubliceerd: 9-10-2015
  3. 99: Umeboshi Plums with Ozuke's Willow and Mara

    Gepubliceerd: 2-10-2015
  4. 98: Oregon Fermentation Festival

    Gepubliceerd: 25-9-2015
  5. 97: Fruit Fly Eggs

    Gepubliceerd: 18-9-2015
  6. 96: Condiment Conduits

    Gepubliceerd: 10-9-2015
  7. 95: Fermentation Explosions

    Gepubliceerd: 4-9-2015
  8. 94: Revisiting Fermentation on Wheels

    Gepubliceerd: 28-8-2015
  9. 93: Researching Fermentation

    Gepubliceerd: 12-12-2014
  10. 92: Cultured Foods for Your Kitchen

    Gepubliceerd: 5-12-2014
  11. 91: Firefly Kitchens

    Gepubliceerd: 21-11-2014
  12. 90: Kombucha Kits

    Gepubliceerd: 14-11-2014
  13. 89: Ancient Kefir Cheese

    Gepubliceerd: 7-11-2014
  14. 88: Fermentation Residency Program

    Gepubliceerd: 31-10-2014
  15. 87: New Fermented Vegetables Cookbook

    Gepubliceerd: 24-10-2014
  16. 86: Weeds and Fermentation

    Gepubliceerd: 17-10-2014
  17. 85: To Starter or Not to Starter

    Gepubliceerd: 3-10-2014
  18. 84: Sandor's Cabin and Nukadoko

    Gepubliceerd: 26-9-2014
  19. 83: Kahm and Kimchi Fries

    Gepubliceerd: 19-9-2014
  20. 82: The Heal Your Gut Cookbook

    Gepubliceerd: 9-9-2014

1 / 5

FermUp is a weekly conversation about the art, science and history of food fermentation brought to you by two fermentation enthusiasts. We cover the what, why and DIY how-to. Learn the history and ways to ferment common food items such as sauerkraut, kimchi, kombucha, kefir and yogurt. We also explore cultures of fermentation from around the world. If it is fermentable and edible, we will discuss it.

Visit the podcast's native language site