FermUp - The Fermented Food Podcast
Een podcast door FermUp
100 Afleveringen
-
101: Sandor Katz
Gepubliceerd: 6-11-2015 -
100: Bill Shurtleff
Gepubliceerd: 9-10-2015 -
99: Umeboshi Plums with Ozuke's Willow and Mara
Gepubliceerd: 2-10-2015 -
98: Oregon Fermentation Festival
Gepubliceerd: 25-9-2015 -
97: Fruit Fly Eggs
Gepubliceerd: 18-9-2015 -
96: Condiment Conduits
Gepubliceerd: 10-9-2015 -
95: Fermentation Explosions
Gepubliceerd: 4-9-2015 -
94: Revisiting Fermentation on Wheels
Gepubliceerd: 28-8-2015 -
93: Researching Fermentation
Gepubliceerd: 12-12-2014 -
92: Cultured Foods for Your Kitchen
Gepubliceerd: 5-12-2014 -
91: Firefly Kitchens
Gepubliceerd: 21-11-2014 -
90: Kombucha Kits
Gepubliceerd: 14-11-2014 -
89: Ancient Kefir Cheese
Gepubliceerd: 7-11-2014 -
88: Fermentation Residency Program
Gepubliceerd: 31-10-2014 -
87: New Fermented Vegetables Cookbook
Gepubliceerd: 24-10-2014 -
86: Weeds and Fermentation
Gepubliceerd: 17-10-2014 -
85: To Starter or Not to Starter
Gepubliceerd: 3-10-2014 -
84: Sandor's Cabin and Nukadoko
Gepubliceerd: 26-9-2014 -
83: Kahm and Kimchi Fries
Gepubliceerd: 19-9-2014 -
82: The Heal Your Gut Cookbook
Gepubliceerd: 9-9-2014
FermUp is a weekly conversation about the art, science and history of food fermentation brought to you by two fermentation enthusiasts. We cover the what, why and DIY how-to. Learn the history and ways to ferment common food items such as sauerkraut, kimchi, kombucha, kefir and yogurt. We also explore cultures of fermentation from around the world. If it is fermentable and edible, we will discuss it.
