FermUp - The Fermented Food Podcast
Een podcast door FermUp
100 Afleveringen
-
81: Black Garlic Revisited
Gepubliceerd: 5-9-2014 -
80: Organizing Workshops & Events
Gepubliceerd: 29-8-2014 -
79: War on Raw Milk Cheese?
Gepubliceerd: 22-8-2014 -
78: Kraut Source and Karen Diggs
Gepubliceerd: 12-8-2014 -
77: Chicken Feed Fermentation
Gepubliceerd: 5-8-2014 -
76: Amanda Feifer Back Again
Gepubliceerd: 29-7-2014 -
75: Boston Ferments & Ogusky Ceramics
Gepubliceerd: 22-7-2014 -
74: Koji and Viili Gone Bad
Gepubliceerd: 15-7-2014 -
73: The Everyday Fermentation Handbook
Gepubliceerd: 8-7-2014 -
72: More Than Just Sides
Gepubliceerd: 1-7-2014 -
71: Licking Urinals
Gepubliceerd: 23-6-2014 -
70: Cheese Safe For Now
Gepubliceerd: 17-6-2014 -
69: Placentas, Microbiomes, and Popular News
Gepubliceerd: 10-6-2014 -
68: Genetics of Yeast
Gepubliceerd: 3-6-2014 -
67: Letting Go
Gepubliceerd: 27-5-2014 -
66: Kimchi and In-Laws
Gepubliceerd: 20-5-2014 -
65: FARMcurious & Nicole Easterday
Gepubliceerd: 13-5-2014 -
64: Exploding Cans of Fish
Gepubliceerd: 6-5-2014 -
63: NessAlla Kombucha
Gepubliceerd: 29-4-2014 -
62: Koumis or Kumis?
Gepubliceerd: 22-4-2014
FermUp is a weekly conversation about the art, science and history of food fermentation brought to you by two fermentation enthusiasts. We cover the what, why and DIY how-to. Learn the history and ways to ferment common food items such as sauerkraut, kimchi, kombucha, kefir and yogurt. We also explore cultures of fermentation from around the world. If it is fermentable and edible, we will discuss it.
