FermUp - The Fermented Food Podcast
Een podcast door FermUp
100 Afleveringen
-
61: Vinegar the NFL Way
Gepubliceerd: 15-4-2014 -
60: It's Roqueforti Sexy Time!
Gepubliceerd: 8-4-2014 -
59: Austin Durant of Fermenters Club
Gepubliceerd: 1-4-2014 -
58: Cacao Fermentation and Flavor
Gepubliceerd: 25-3-2014 -
57: Good Times
Gepubliceerd: 18-3-2014 -
56: Artificial Intelligence
Gepubliceerd: 11-3-2014 -
55: Counter Culture Pottery
Gepubliceerd: 4-3-2014 -
54: Is Home Brewing Frugal?
Gepubliceerd: 25-2-2014 -
53: Allisons Fridge
Gepubliceerd: 18-2-2014 -
52: Will You Be My Ferment?
Gepubliceerd: 11-2-2014 -
51: Fermentation on Wheels
Gepubliceerd: 3-2-2014 -
50: Instant Baby Yeast
Gepubliceerd: 28-1-2014 -
49: Hankering for Microscopes
Gepubliceerd: 20-1-2014 -
48: Name Your Ferments
Gepubliceerd: 13-1-2014 -
47: Canning vs. Fermentation
Gepubliceerd: 6-1-2014 -
46: The Fermented Man
Gepubliceerd: 30-12-2013 -
45: Reads Like a Story
Gepubliceerd: 23-12-2013 -
44: Give the Gift of Fermentation
Gepubliceerd: 16-12-2013 -
43: Is That Skunk in Your Ferment?
Gepubliceerd: 9-12-2013 -
42: Human Cheese
Gepubliceerd: 2-12-2013
FermUp is a weekly conversation about the art, science and history of food fermentation brought to you by two fermentation enthusiasts. We cover the what, why and DIY how-to. Learn the history and ways to ferment common food items such as sauerkraut, kimchi, kombucha, kefir and yogurt. We also explore cultures of fermentation from around the world. If it is fermentable and edible, we will discuss it.
