FermUp - The Fermented Food Podcast
Een podcast door FermUp
100 Afleveringen
-
41: Bacteriocins Ain't Boring
Gepubliceerd: 25-11-2013 -
40: Thanksgiving Ferments
Gepubliceerd: 18-11-2013 -
39: Part II Industrialized Fermentation
Gepubliceerd: 11-11-2013 -
38: Industrialized Fermentation
Gepubliceerd: 4-11-2013 -
37: Wild and Cultured Ferments
Gepubliceerd: 28-10-2013 -
36: Contamination, Ahh!
Gepubliceerd: 21-10-2013 -
35: Micro 101 Mixup
Gepubliceerd: 14-10-2013 -
34: Cultured Pickle Shop Talk
Gepubliceerd: 19-8-2013 -
33: Jill Ciciarelli Talks Fermented
Gepubliceerd: 5-8-2013 -
32: The Really Brief Episode
Gepubliceerd: 29-7-2013 -
31: Food Scientists, Wine and Beer
Gepubliceerd: 21-7-2013 -
30: Celebrating Flavor and Flavour
Gepubliceerd: 8-7-2013 -
29: Light and Sweet Spoons
Gepubliceerd: 1-7-2013 -
28: Microbiologist Benjamin Wolfe Talks Cheese Rinds
Gepubliceerd: 24-6-2013 -
27: Amanda Feifer of Phickle.com
Gepubliceerd: 17-6-2013 -
26: Fermented Pairings and Cavity-Free Cheese
Gepubliceerd: 10-6-2013 -
25: Thai Food Fermentation
Gepubliceerd: 3-6-2013 -
24: Chocolate Harvest and Fermentation
Gepubliceerd: 27-5-2013 -
23: Salt Sucks!
Gepubliceerd: 20-5-2013 -
22: Bread and Sourdough
Gepubliceerd: 13-5-2013
FermUp is a weekly conversation about the art, science and history of food fermentation brought to you by two fermentation enthusiasts. We cover the what, why and DIY how-to. Learn the history and ways to ferment common food items such as sauerkraut, kimchi, kombucha, kefir and yogurt. We also explore cultures of fermentation from around the world. If it is fermentable and edible, we will discuss it.
