Gastronomia
Een podcast door Catalunya R�dio
350 Afleveringen
-
Aliment�ria 2024: prote�na i aliments enriquits. I la dieta mediterr�nia?
Gepubliceerd: 24-3-2024 -
Vi ranci i fruits secs
Gepubliceerd: 23-3-2024 -
Totes les aig�es s�n iguals?
Gepubliceerd: 23-3-2024 -
Josep Llu�s Penad�s, de periodista a influencer gastron�mic
Gepubliceerd: 21-3-2024 -
Cinema i can�bals: horror i fascinaci� a la gran pantalla
Gepubliceerd: 17-3-2024 -
Rutes del vi
Gepubliceerd: 16-3-2024 -
La poma de Girona, present i futur
Gepubliceerd: 14-3-2024 -
Cuineres dom�stiques de tres generacions: les coses han canviat, per� no tant
Gepubliceerd: 10-3-2024 -
La millor sommelier de Catalunya
Gepubliceerd: 9-3-2024 -
Les maduixes d'en Llu�s Fisas
Gepubliceerd: 7-3-2024 -
Arquitectura d'un kebab: rajoles, formes geom�triques i cuinar carn en vertical
Gepubliceerd: 3-3-2024 -
Distribu�dors de vi
Gepubliceerd: 2-3-2024 -
Tastem formatges artesans catalans
Gepubliceerd: 2-3-2024 -
Toni Xueca, l'artesania formatgera catalana
Gepubliceerd: 29-2-2024 -
Cooperativisme, medi ambient, distribu�dores, consumidors: Les claus de la revolta pagesa
Gepubliceerd: 25-2-2024 -
Tastem els cinc nous vins de finca qualificada
Gepubliceerd: 24-2-2024 -
Carles Bonnin, el guru dels destil�lats dels grans xefs
Gepubliceerd: 22-2-2024 -
El perqu� del boom del pistatxo a casa, a les pastisseries i als camps
Gepubliceerd: 18-2-2024 -
Podar els ceps amb respecte
Gepubliceerd: 17-2-2024 -
Les mil i una possibilitats de la cuina del porc
Gepubliceerd: 17-2-2024
Receptes, restaurants, tend�ncies als fogons i tot all� que la paraula "gastronomia" pot encabir, en un sol podcast