Gola: Italian Food & Beverage Culture
Een podcast door Parlegari
94 Afleveringen
-
GOTR: Gola on the Road 2024 Day 4!
Gepubliceerd: 22-10-2024 -
GOTR: Gola on the Road 2024 Day 3!
Gepubliceerd: 1-10-2024 -
GOTR: Gola on the Road 2024 Day 2!
Gepubliceerd: 17-9-2024 -
GOTR: Gola on the Road 2024! Day 1
Gepubliceerd: 3-9-2024 -
Scenes from an Italian Restaurant
Gepubliceerd: 26-3-2024 -
Wine Time
Gepubliceerd: 17-10-2023 -
Winter Wonderland
Gepubliceerd: 3-10-2023 -
Out of the Frying Pan
Gepubliceerd: 19-9-2023 -
Food of the Italian Islands!
Gepubliceerd: 14-3-2023 -
Are you a Good Glutton, or a Bad Glutton?
Gepubliceerd: 21-2-2023 -
A Whole New World of Food
Gepubliceerd: 24-1-2023 -
Strit Fud
Gepubliceerd: 10-1-2023 -
Shaken and Stirred
Gepubliceerd: 20-12-2022 -
A Funny Story about Bucatini
Gepubliceerd: 29-11-2022 -
Pala, Pie, Pinsa, it's Pizza!
Gepubliceerd: 8-11-2022 -
Give Florence a Chance!
Gepubliceerd: 15-6-2022 -
Rules Were Made to Be Broken
Gepubliceerd: 1-6-2022 -
Caput Mundi
Gepubliceerd: 10-5-2022 -
Fat and Happy
Gepubliceerd: 26-4-2022 -
Bacarando and Cicchettando in Venice
Gepubliceerd: 5-4-2022
Gola is a podcast on Italian food & beverage & how it connects to history, culture & society. Listen as co-hosts Katie Parla--Rome-based journalist and cookbook author--and Danielle Callegari--professor of Italian at Dartmouth College--break down all your fave Italian bites. Join them in studio or on the ground in Italy to learn about everything from ‘nduja to nucillo! Most of the content created for the Gola universe is reserved for patrons now, so make sure to join the golosi at https://www.patreon.com/golapod Contact Katie and Danielle at [email protected]
