Gola: Italian Food & Beverage Culture
Een podcast door Parlegari
94 Afleveringen
-
Not So Bitter Greens
Gepubliceerd: 3-3-2022 -
Frizzantissima
Gepubliceerd: 15-2-2022 -
Gola x Amuninni: Live Taste-along
Gepubliceerd: 1-2-2022 -
Risate su riso
Gepubliceerd: 4-1-2022 -
Golosi for Dante
Gepubliceerd: 14-12-2021 -
The Pineapple Problem
Gepubliceerd: 1-12-2021 -
Setting the Table: Medieval Italy and Countess Matilda of Canossa
Gepubliceerd: 16-11-2021 -
The Joy of Pizza!
Gepubliceerd: 9-11-2021 -
The Wild Wild East
Gepubliceerd: 19-10-2021 -
Arancine to Ashes
Gepubliceerd: 5-10-2021 -
Gola Season 4 Debut: Gola on the Road in Calabria!
Gepubliceerd: 21-9-2021 -
Pairs Well with Boat: Gola x Biondivino Summer Pack Taste-along!
Gepubliceerd: 30-7-2021 -
Gola x Authentic Irpinia: Wine taste-along!
Gepubliceerd: 6-7-2021 -
Saluti dalla Sicilia
Gepubliceerd: 12-6-2021 -
Emergency: Food, Community, & Health In Italy Right Now
Gepubliceerd: 14-5-2021 -
Gola Grappa Taste-along!
Gepubliceerd: 26-4-2021 -
Elastic and Extensive
Gepubliceerd: 16-4-2021 -
The Four D's
Gepubliceerd: 2-4-2021 -
End of Women's History Month Re-Release: Coppertone Ladies
Gepubliceerd: 26-3-2021 -
Quicker, Faster
Gepubliceerd: 5-3-2021
Gola is a podcast on Italian food & beverage & how it connects to history, culture & society. Listen as co-hosts Katie Parla--Rome-based journalist and cookbook author--and Danielle Callegari--professor of Italian at Dartmouth College--break down all your fave Italian bites. Join them in studio or on the ground in Italy to learn about everything from ‘nduja to nucillo! Most of the content created for the Gola universe is reserved for patrons now, so make sure to join the golosi at https://www.patreon.com/golapod Contact Katie and Danielle at [email protected]
