Gola: Italian Food & Beverage Culture
Een podcast door Parlegari
94 Afleveringen
-
Happy New Year, Happy Hours!
Gepubliceerd: 19-2-2021 -
Moving Food and People
Gepubliceerd: 5-2-2021 -
Soup to Nuts
Gepubliceerd: 22-1-2021 -
For the Love of Alfredo
Gepubliceerd: 8-1-2021 -
Gola Aperitivi Taste-along!
Gepubliceerd: 25-12-2020 -
Gola Digestivi Taste-along!
Gepubliceerd: 25-12-2020 -
Gola LIVE @ UMass Boston
Gepubliceerd: 18-12-2020 -
Gola x Biondivino Sparkling Taste-along
Gepubliceerd: 11-12-2020 -
Gola x Biondivino Lambrusco Taste-along!
Gepubliceerd: 11-12-2020 -
Gola x Biondivino Wine Taste-along!
Gepubliceerd: 11-12-2020 -
Treasure from Shepherds
Gepubliceerd: 20-11-2020 -
Not Your Mamma's Pinot
Gepubliceerd: 6-11-2020 -
Pizza Re-release: Soggy Bottoms
Gepubliceerd: 23-10-2020 -
Pandemic Pizza Party!
Gepubliceerd: 9-10-2020 -
Throwing Nightshade
Gepubliceerd: 25-9-2020 -
Tonnellate di tonno
Gepubliceerd: 10-9-2020 -
Buon Ferragosto, a presto!
Gepubliceerd: 14-8-2020 -
The Acid Test
Gepubliceerd: 16-3-2020 -
Reheating our books
Gepubliceerd: 7-2-2020 -
Suspicious or Nutritious
Gepubliceerd: 24-1-2020
Gola is a podcast on Italian food & beverage & how it connects to history, culture & society. Listen as co-hosts Katie Parla--Rome-based journalist and cookbook author--and Danielle Callegari--professor of Italian at Dartmouth College--break down all your fave Italian bites. Join them in studio or on the ground in Italy to learn about everything from ‘nduja to nucillo! Most of the content created for the Gola universe is reserved for patrons now, so make sure to join the golosi at https://www.patreon.com/golapod Contact Katie and Danielle at [email protected]
