Gravy
Een podcast door Southern Foodways Alliance - Woensdagen
231 Afleveringen
-
Pie by Another Name: The Burekas of Or Ve Shalom
Gepubliceerd: 24-8-2017 -
Hostesses of the Movement
Gepubliceerd: 10-8-2017 -
The Mala Project: Chinese Flavors, Tennessee Family
Gepubliceerd: 27-7-2017 -
Bluegrass Tacos
Gepubliceerd: 13-7-2017 -
Separation of Church and Coffee
Gepubliceerd: 29-6-2017 -
Going Whole Hog in Israel
Gepubliceerd: 15-6-2017 -
How A Texas Vine Saved European Wine
Gepubliceerd: 31-5-2017 -
Farmer's Blues
Gepubliceerd: 18-5-2017 -
Halal Memphis
Gepubliceerd: 4-5-2017 -
Booze Legends
Gepubliceerd: 19-4-2017 -
Corned Beef Sandwiches in the Delta
Gepubliceerd: 6-4-2017 -
The Chili Powder Cheat: A Tex-Mex Story
Gepubliceerd: 22-3-2017 -
Southern Food Gets Christopher Columbus-ed
Gepubliceerd: 9-3-2017 -
Korean BBQ in Coolsville: A Memphis Report
Gepubliceerd: 23-2-2017 -
Reclaiming Native Ground
Gepubliceerd: 9-2-2017 -
Ironies and Onion Rings: The Layered Story of the Vidalia Onion
Gepubliceerd: 26-1-2017 -
Hungry in the Mississippi Delta
Gepubliceerd: 12-1-2017 -
ENCORE: The Emotional Life of Eating
Gepubliceerd: 29-12-2016 -
A Tale of Two Krauts
Gepubliceerd: 15-12-2016 -
The Southern Story of Coca Cola (Gravy Ep. 51)
Gepubliceerd: 1-12-2016
Gravy shares stories of the changing American South through the foods we eat. Gravy showcases a South that is constantly evolving, accommodating new immigrants, adopting new traditions, and lovingly maintaining old ones. It uses food as a means to explore all of that, to dig into lesser-known corners of the region, complicate stereotypes, document new dynamics, and give voice to the unsung folk who grow, cook, and serve our daily meals.