Gravy
Een podcast door Southern Foodways Alliance - Woensdagen
231 Afleveringen
-
Catfish Dream
Gepubliceerd: 28-6-2018 -
The Price of Cheap Milk
Gepubliceerd: 14-6-2018 -
Native Strangers of the South
Gepubliceerd: 31-5-2018 -
Where Kentucky Meets Somalia
Gepubliceerd: 17-5-2018 -
A Message and a Verse
Gepubliceerd: 19-4-2018 -
Subterranean Chop Suey
Gepubliceerd: 22-3-2018 -
Hungry in the Mississippi Delta
Gepubliceerd: 8-3-2018 -
Hostesses of the Movement
Gepubliceerd: 22-2-2018 -
Dispatch from Duplin County
Gepubliceerd: 8-2-2018 -
Home with the Armadillo: The Austin Sound, with a Side of Nachos
Gepubliceerd: 25-1-2018 -
Hidden in Plain Sight: Las Pulgas of New Orleans
Gepubliceerd: 11-1-2018 -
Baptism by Biryani
Gepubliceerd: 28-12-2017 -
A Taste of Place: Whiskey as Food
Gepubliceerd: 14-12-2017 -
A Most Civil Union: from Reconstruction to Restaurateur
Gepubliceerd: 30-11-2017 -
Stories from the Hem of my Mother's Apron
Gepubliceerd: 16-11-2017 -
Of Hunger and Humanity: Resilience on the Texas Coast
Gepubliceerd: 2-11-2017 -
The Wise Family at Work: A Sound Portrait
Gepubliceerd: 19-10-2017 -
Booze Legends
Gepubliceerd: 5-10-2017 -
Kimchi and Cornbread
Gepubliceerd: 21-9-2017 -
Shad Stories: The Ebb and Flow of the Founding Fish
Gepubliceerd: 7-9-2017
Gravy shares stories of the changing American South through the foods we eat. Gravy showcases a South that is constantly evolving, accommodating new immigrants, adopting new traditions, and lovingly maintaining old ones. It uses food as a means to explore all of that, to dig into lesser-known corners of the region, complicate stereotypes, document new dynamics, and give voice to the unsung folk who grow, cook, and serve our daily meals.