Gravy
Een podcast door Southern Foodways Alliance - Woensdagen
231 Afleveringen
-
Electric Tofu
Gepubliceerd: 15-8-2019 -
Biscuit Blues
Gepubliceerd: 8-8-2019 -
The Magical, Meandering Life of Eugene Walter
Gepubliceerd: 30-5-2019 -
When Menus Talk
Gepubliceerd: 23-5-2019 -
Cooking Up Social Change with Julia Turshen
Gepubliceerd: 16-5-2019 -
Catering: Behind the Pipe and Drape
Gepubliceerd: 9-5-2019 -
JoAnn Clevenger: New Orleans’ Uptown Girl Scout
Gepubliceerd: 2-5-2019 -
Spring Season Trailer
Gepubliceerd: 22-4-2019 -
A Table for All?
Gepubliceerd: 21-2-2019 -
Pop-Up Identity
Gepubliceerd: 21-2-2019 -
Home-Cooked Expectations
Gepubliceerd: 21-2-2019 -
Bottled Myth
Gepubliceerd: 21-2-2019 -
A New Recipe for Charlotte
Gepubliceerd: 21-2-2019 -
Y'all Have Chilaquiles?
Gepubliceerd: 20-12-2018 -
Smoking on the South Side
Gepubliceerd: 6-12-2018 -
Vinegar & Char
Gepubliceerd: 15-11-2018 -
The Swamp Witches
Gepubliceerd: 18-10-2018 -
Comfort Food
Gepubliceerd: 9-8-2018 -
Agave Diplomacy
Gepubliceerd: 26-7-2018 -
What Is Latino Enough?
Gepubliceerd: 12-7-2018
Gravy shares stories of the changing American South through the foods we eat. Gravy showcases a South that is constantly evolving, accommodating new immigrants, adopting new traditions, and lovingly maintaining old ones. It uses food as a means to explore all of that, to dig into lesser-known corners of the region, complicate stereotypes, document new dynamics, and give voice to the unsung folk who grow, cook, and serve our daily meals.