Gravy
Een podcast door Southern Foodways Alliance - Woensdagen

Categorieën:
231 Afleveringen
-
Tasting the South in the San Fernando Valley
Gepubliceerd: 22-11-2023 -
Adaptation, Survival, Gratitude: A Lumbee Thanksgiving Story
Gepubliceerd: 8-11-2023 -
The Swamp Witches
Gepubliceerd: 25-10-2023 -
Czech Out Texas Kolaches
Gepubliceerd: 11-10-2023 -
North Carolina Pottery from Clay to Kiln
Gepubliceerd: 27-9-2023 -
A Shrimp Boat Blessing with no Shrimp Boats
Gepubliceerd: 13-9-2023 -
Annie Fisher’s Beaten Biscuits Meant Business
Gepubliceerd: 30-8-2023 -
Tasting Kentucky in Tiananmen
Gepubliceerd: 16-8-2023 -
A Tale of Two Laredos
Gepubliceerd: 15-3-2023 -
A Texas Cabrito Communion
Gepubliceerd: 8-3-2023 -
Blessed Egg Rolls and the Evolution of Rockport, Texas
Gepubliceerd: 1-3-2023 -
A Taste of Sicily on Galveston Bay
Gepubliceerd: 22-2-2023 -
Noodling with the Texas Wends
Gepubliceerd: 15-2-2023 -
The Gulf’s Last Generation of Black Oystermen?
Gepubliceerd: 14-12-2022 -
Buying and Selling Food in the Black South
Gepubliceerd: 7-12-2022 -
In Houston, Three Tastes of West Africa
Gepubliceerd: 30-11-2022 -
The Joyful Black History of the Sweet Potato
Gepubliceerd: 23-11-2022 -
Annie Laura Squalls and Her Mile High Pie
Gepubliceerd: 16-11-2022 -
SFA Symposium and Spoonbread
Gepubliceerd: 12-10-2022 -
A Symposium Memory
Gepubliceerd: 28-9-2022
Gravy shares stories of the changing American South through the foods we eat. Gravy showcases a South that is constantly evolving, accommodating new immigrants, adopting new traditions, and lovingly maintaining old ones. It uses food as a means to explore all of that, to dig into lesser-known corners of the region, complicate stereotypes, document new dynamics, and give voice to the unsung folk who grow, cook, and serve our daily meals.