Hunt, Gather, Talk with Hank Shaw

Een podcast door Hank Shaw

Categorieën:

69 Afleveringen

  1. Basic Cheesemaking

    Gepubliceerd: 12-6-2023
  2. Perserving Mushrooms with Alan Bergo

    Gepubliceerd: 11-5-2023
  3. Fermentation with Sandor Katz

    Gepubliceerd: 13-4-2023
  4. Pressure Canning Isn't Scary

    Gepubliceerd: 16-3-2023
  5. Preserving the Italian Way

    Gepubliceerd: 2-3-2023
  6. Small Batch Canning

    Gepubliceerd: 16-2-2023
  7. The Magic of Freeze Drying

    Gepubliceerd: 2-2-2023
  8. Salting Fish with Lori McCarthy

    Gepubliceerd: 18-1-2023
  9. Dry Aging with Jess Pryles

    Gepubliceerd: 4-1-2023
  10. Wee Beasties: Fish Parasites

    Gepubliceerd: 22-7-2022
  11. All About Catfish

    Gepubliceerd: 8-7-2022
  12. Andrew Zimmern Talks Fish

    Gepubliceerd: 17-6-2022
  13. Survival Fishing with Les Stroud

    Gepubliceerd: 3-6-2022
  14. Sea Foraging with Kirk Lombard

    Gepubliceerd: 20-5-2022
  15. Catch and Release Myths

    Gepubliceerd: 6-5-2022
  16. Spearfishing with Valentine Thomas

    Gepubliceerd: 22-4-2022
  17. On Deck: Commercial Fishing

    Gepubliceerd: 25-3-2022
  18. Fish Intelligence

    Gepubliceerd: 4-3-2022
  19. Deckhand Stories

    Gepubliceerd: 4-2-2022
  20. Snapper Heads

    Gepubliceerd: 21-1-2022

1 / 4

Wild foods expert and cookbook author Hank Shaw's audio adventures in foraging, fishing, hunting and cooking. Season Two focuses on upland game: Pheasants, turkeys, quail, rabbits and so on. Each episode is a deep dive into that animal's biology, lore, habitat, hunting tips and of course, how to best cook them!

Visit the podcast's native language site