Hunt, Gather, Talk with Hank Shaw
Een podcast door Hank Shaw

Categorieën:
69 Afleveringen
-
Basic Cheesemaking
Gepubliceerd: 12-6-2023 -
Perserving Mushrooms with Alan Bergo
Gepubliceerd: 11-5-2023 -
Fermentation with Sandor Katz
Gepubliceerd: 13-4-2023 -
Pressure Canning Isn't Scary
Gepubliceerd: 16-3-2023 -
Preserving the Italian Way
Gepubliceerd: 2-3-2023 -
Small Batch Canning
Gepubliceerd: 16-2-2023 -
The Magic of Freeze Drying
Gepubliceerd: 2-2-2023 -
Salting Fish with Lori McCarthy
Gepubliceerd: 18-1-2023 -
Dry Aging with Jess Pryles
Gepubliceerd: 4-1-2023 -
Wee Beasties: Fish Parasites
Gepubliceerd: 22-7-2022 -
All About Catfish
Gepubliceerd: 8-7-2022 -
Andrew Zimmern Talks Fish
Gepubliceerd: 17-6-2022 -
Survival Fishing with Les Stroud
Gepubliceerd: 3-6-2022 -
Sea Foraging with Kirk Lombard
Gepubliceerd: 20-5-2022 -
Catch and Release Myths
Gepubliceerd: 6-5-2022 -
Spearfishing with Valentine Thomas
Gepubliceerd: 22-4-2022 -
On Deck: Commercial Fishing
Gepubliceerd: 25-3-2022 -
Fish Intelligence
Gepubliceerd: 4-3-2022 -
Deckhand Stories
Gepubliceerd: 4-2-2022 -
Snapper Heads
Gepubliceerd: 21-1-2022
Wild foods expert and cookbook author Hank Shaw's audio adventures in foraging, fishing, hunting and cooking. Season Two focuses on upland game: Pheasants, turkeys, quail, rabbits and so on. Each episode is a deep dive into that animal's biology, lore, habitat, hunting tips and of course, how to best cook them!