Japan Eats!
Een podcast door Heritage Radio Network
354 Afleveringen
-
Episode 54: How I Became the World's Best Bartender
Gepubliceerd: 15-8-2016 -
Episode 53: The Story of a Sake Ninja
Gepubliceerd: 8-8-2016 -
Episode 52: My Own Shochu Distillery
Gepubliceerd: 1-8-2016 -
Episode 51: What is Tea Ceremony?
Gepubliceerd: 25-7-2016 -
Episode 50: A Ramen Legend from Japan
Gepubliceerd: 18-7-2016 -
Episode 49: Forager: Steward of the Land
Gepubliceerd: 11-7-2016 -
Episode 48: Image of Japanese Life
Gepubliceerd: 27-6-2016 -
Episode 47: The Birth of Saké
Gepubliceerd: 20-6-2016 -
Episode 46: The Art of Ice
Gepubliceerd: 6-6-2016 -
Episode 45: Many Seasons of Tableware
Gepubliceerd: 23-5-2016 -
Episode 44: Connecting Tea Farmers & New Yorkers
Gepubliceerd: 16-5-2016 -
Episode 43: No, It is Not Wagyu!
Gepubliceerd: 9-5-2016 -
Episode 42: Born into a Sake Brewery
Gepubliceerd: 2-5-2016 -
Episode 41: Introducing Wabi-Sabi Spirits to New Yorkers
Gepubliceerd: 25-4-2016 -
Episode 40: Discover Sake!
Gepubliceerd: 11-4-2016 -
Episode 39: The Frontier of Ramen
Gepubliceerd: 4-4-2016 -
Episode 38: The Art of Tenugui
Gepubliceerd: 28-3-2016 -
Episode 37: An American Sushi Chef
Gepubliceerd: 21-3-2016 -
Episode 36: My Life As A Sake Brewer
Gepubliceerd: 14-3-2016 -
Episode 35: Dedicated to Fish
Gepubliceerd: 7-3-2016
What is Japanese food? Sushi, or ramen, or kaiseki? What about Izakaya? Akiko Katayama, a Japanese native, New York-based food writer and director of the New York Japanese Culinary Academy, tells you all about real Japanese food and food culture. With guests ranging from sake producers with generations of experience to American chefs pushing the envelope of Japanese gastronomy, Japanese cuisine is demystified here!