Japan Eats!
Een podcast door Heritage Radio Network
354 Afleveringen
-
Episode 34: Bringing a Green Tea Culture to the U.S.
Gepubliceerd: 29-2-2016 -
Episode 33: Sumo Food
Gepubliceerd: 22-2-2016 -
Episode 32: The Life of a Sake Ambassador
Gepubliceerd: 15-2-2016 -
Episode 31: It All Started in Japan
Gepubliceerd: 8-2-2016 -
Episode 30: From French Chef To Ramen Master
Gepubliceerd: 1-2-2016 -
Episode 29: The Crimson & Sparrow: A Lawyer’s Dream Comes True
Gepubliceerd: 25-1-2016 -
Episode 28: The Sushi Explorer
Gepubliceerd: 18-1-2016 -
Episode 27: A Food Critic’s View on NYC Japanese Restaurants
Gepubliceerd: 11-1-2016 -
Episode 26: Science in Japanese Food
Gepubliceerd: 4-1-2016 -
Episode 25: The Sake Evangelist, John Gauntner
Gepubliceerd: 14-12-2015 -
Episode 24: Applied Japanese Cuisine
Gepubliceerd: 7-12-2015 -
Episode 23: Obsessed with Shochu
Gepubliceerd: 23-11-2015 -
Episode 22: Natto: A Stinky Superfood
Gepubliceerd: 16-11-2015 -
Episode 21: Harris Salat of Ganso
Gepubliceerd: 9-11-2015 -
Episode 20: In Pursuit of Japanese Tea
Gepubliceerd: 2-11-2015 -
Episode 19: Cooking On a Farm in Japan
Gepubliceerd: 26-10-2015 -
Episode 18: The Essence of Washoku
Gepubliceerd: 19-10-2015 -
Episode 17: Chef Michael Romano
Gepubliceerd: 12-10-2015 -
Episode 16: Ivan Ramen
Gepubliceerd: 5-10-2015 -
Episode 15: The Secret of Japanese Cocktails
Gepubliceerd: 28-9-2015
What is Japanese food? Sushi, or ramen, or kaiseki? What about Izakaya? Akiko Katayama, a Japanese native, New York-based food writer and director of the New York Japanese Culinary Academy, tells you all about real Japanese food and food culture. With guests ranging from sake producers with generations of experience to American chefs pushing the envelope of Japanese gastronomy, Japanese cuisine is demystified here!