Kochleffel (From Let's Talk About Food)
Een podcast door Heritage Radio Network
84 Afleveringen
-
Karen Katz, Food TV Hero
Gepubliceerd: 12-11-2024 -
Lisa Ekus, A Queen of Culinary Publishing
Gepubliceerd: 22-10-2024 -
Joan Nathan, Her Life in Food
Gepubliceerd: 9-10-2024 -
Kochleffel (Trailer)
Gepubliceerd: 7-10-2024 -
Tribute to Jasper White
Gepubliceerd: 30-5-2024 -
Phoebe Lapine: Healthy Hedonism
Gepubliceerd: 25-4-2024 -
Greg Drescher, Certified Food Visionary
Gepubliceerd: 5-4-2024 -
What is Legacy Agriculture Anyway?
Gepubliceerd: 14-3-2024 -
Ciao Italia's Mary Ann Esposito: The Longest Running Cooking Show in America
Gepubliceerd: 15-2-2024 -
Michael Crupain's Wild Journey: From Neurosurgery, to Dr. Oz, to Cookbooks!
Gepubliceerd: 25-1-2024 -
A Real Corker: Anthropologist Corky White Dishes on Food!
Gepubliceerd: 9-11-2023 -
Veggie Queen
Gepubliceerd: 2-11-2023 -
Barton Seaver: Seafood Evangelist
Gepubliceerd: 13-10-2023 -
Mark Erickson, Provost of the CIA
Gepubliceerd: 7-7-2023 -
Can an Algorithm Become Besties With a Farm-to-You Home Delivery Service?
Gepubliceerd: 15-6-2023 -
Greens Under Glass: How Paul Sellew is Re-Inventing Your Salad Bowl
Gepubliceerd: 28-4-2023 -
Hello Earth Day! And What Should I Do About My Beloved 8-Burner Gas Stove?
Gepubliceerd: 17-4-2023 -
Filmmaker Joanna James: A FIne Line Revisited
Gepubliceerd: 24-3-2023 -
A Tarot Reader Walked into a Bar...
Gepubliceerd: 17-3-2023 -
How Many Cookbooks Do You Own?
Gepubliceerd: 9-3-2023
From Let's Talk About Food, Kochleffel is a new special series that focuses on the remarkable contributions of Jewish women to the world of food. Host Louisa Kasdon interviews chefs, writers, and more, giving us a picture of women who have contributed to food and food dialogue.