356 Afleveringen

  1. Mangiare! Over de polder en haar eten en drinken

    Gepubliceerd: 4-10-2019
  2. Mangiare! Over de kookboeken Eva's Keukenkast en St. John

    Gepubliceerd: 27-9-2019
  3. Mangiare! Over Indorock, mosterd en Nachteten

    Gepubliceerd: 20-9-2019
  4. Mangiare! Over Chocolaterie, Nasu Dengaku en Japan

    Gepubliceerd: 13-9-2019
  5. Mangiare! Over Henna Hanina, bladerdeeg en Nachteten

    Gepubliceerd: 6-9-2019
  6. Mangiare! Over Moshik Roth en Sobremesa van Sergio Herman

    Gepubliceerd: 30-8-2019
  7. Mangiare! Over bijen, vegetarische burgers en Nachteten

    Gepubliceerd: 23-8-2019
  8. Mangiare! Over de Belgische keuken

    Gepubliceerd: 16-8-2019
  9. Mangiare! Over de Surinaamse keuken

    Gepubliceerd: 9-8-2019
  10. Mangiare! Over de Sardijnse keuken.

    Gepubliceerd: 1-8-2019
  11. Mangiare! Over de Libanese keuken

    Gepubliceerd: 25-7-2019
  12. Mangiare! Over de joodse keuken

    Gepubliceerd: 19-7-2019
  13. Mangiare! Over: Portugal, De smaak van Joel en frittata

    Gepubliceerd: 12-7-2019
  14. Over Zuid-Afrika, rode wijn en Nachteten

    Gepubliceerd: 5-7-2019
  15. Over vegan, De Groene Bakplaat en Engels Ontbijt

    Gepubliceerd: 28-6-2019
  16. Mangiare! Over Mediterrane en voorjaarskaas

    Gepubliceerd: 21-6-2019
  17. Mangiare! Over Keuringsdienst specials, nieuwe haring en vignarola

    Gepubliceerd: 14-6-2019
  18. Mangiare! Over Brits Bakboek, zeevissen, zeewier en Nachteten!

    Gepubliceerd: 7-6-2019
  19. Mangiare! Over wijnvrouwen, Suriname en Norman Musa

    Gepubliceerd: 31-5-2019
  20. Mangiare! Over We Love Groente, Chocolade tempereren en Nachteten

    Gepubliceerd: 24-5-2019

9 / 18

Het lekkerste programma op de radio. Petra Possel praat aan de keukentafel met gasten over koken, eten en het culinaire leven. Met vaste rubrieken zoals de reportage van Chris Bajema, jongste bediende Jannekee Kuijper en de luisteraarswedstrijd onder leiding van Francien Knorringa.