Modern Persian Food
Een podcast door Bita Arabian & Beata Nazem Kelley - Woensdagen
180 Afleveringen
-
Sizzling Summer: How to Grill Persian Food Like a Pro
Gepubliceerd: 4-6-2025 -
Sweet Traditions: Exploring Persian Desserts
Gepubliceerd: 7-5-2025 -
Persian Food Inspo from Trader Joe’s
Gepubliceerd: 2-4-2025 -
Spring Clean into Nowruz/Norooz Persian New Year
Gepubliceerd: 5-3-2025 -
Food as Love, featuring Persian Love Cake
Gepubliceerd: 5-2-2025 -
Top Kitchen Tools & Gadgets for Cooking Persian Food
Gepubliceerd: 1-1-2025 -
Celebrating Yalda: A Persian Winter Solstice Tradition
Gepubliceerd: 4-12-2024 -
Fall for Persian Pies
Gepubliceerd: 6-11-2024 -
The Persian Festival of Autumn Mehregan
Gepubliceerd: 2-10-2024 -
Summer Recap and Seasonal Fruit Trees
Gepubliceerd: 4-9-2024 -
Unwrapping Soghati Persian Souvenirs
Gepubliceerd: 7-8-2024 -
Exploring the Persian Summer Syrup Sekanjabin
Gepubliceerd: 3-7-2024 -
Persian Trucker Food with Standup Dan
Gepubliceerd: 5-6-2024 -
Modern Additions to a Traditional Persian Breakfast
Gepubliceerd: 1-5-2024 -
Spring Herbs in Persian Cuisine
Gepubliceerd: 3-4-2024 -
Extra Sweet Nowruz with ZoZo Baking
Gepubliceerd: 6-3-2024 -
BONUS Episode - We’re going to the Taste Awards!
Gepubliceerd: 16-2-2024 -
Uncorking Persian Wine with Maysara
Gepubliceerd: 7-2-2024 -
Healthy Persian Cooking Techniques
Gepubliceerd: 10-1-2024 -
Yalda 2023; Creating Identity through Traditions New and Old
Gepubliceerd: 13-12-2023
Podcast co-hosts and food bloggers Bita Arabian and Beata Nazem Kelley share the rich flavors and fresh ingredients of Persian Cooking and how to incorporate them into today's modern lifestyles. The duo introduces the flavors, tastes, and techniques they use, and also their cultural stories and perspective growing up in the US in Persian families.
