The Menu
Een podcast door Monocle
634 Afleveringen
-
Enrique Olvera’s new book, Slovenia’s orange wine and chef Alessandra Montagne
Gepubliceerd: 15-8-2025 -
Food Neighbourhoods #447: New England’s ice cream traditions
Gepubliceerd: 12-8-2025 -
The summer pantry
Gepubliceerd: 8-8-2025 -
Food Neighbourhoods #446, De Pijp, Amsterdam
Gepubliceerd: 5-8-2025 -
Sandwiches: the best thing since sliced bread
Gepubliceerd: 1-8-2025 -
Food Neighbourhoods #445: Angela Hartnett at Cafe Murano, Marylebone
Gepubliceerd: 29-7-2025 -
‘The Spanish Pantry’, Danish ice cream and London’s culinary canalboats
Gepubliceerd: 29-7-2025 -
Food Neighbourhoods #444: Muskoka, Canada
Gepubliceerd: 22-7-2025 -
What makes a ‘flavour hero’? Plus: Rossella’s secret to restaurant longevity and Indonesia’s star barista
Gepubliceerd: 18-7-2025 -
Food Neighbourhoods #443: Lille, France
Gepubliceerd: 15-7-2025 -
London’s Trullo turns 15, Finnish potato porridge and the UK connection to Saint Émilion’s wines
Gepubliceerd: 11-7-2025 -
Food Neighbourhoods #442: Sa Pa, Vietnam
Gepubliceerd: 8-7-2025 -
Chilean cuisine in London, First Nation’s cooking in Canada and the world’s fascination with crisps
Gepubliceerd: 4-7-2025 -
Food Neighbourhoods #441: Strasbourg, France
Gepubliceerd: 1-7-2025 -
Jimi Famurewa on growing up a picky eater. Plus: ‘omakase’ in Helsinki and our Wine of the Month
Gepubliceerd: 27-6-2025 -
Food Neighbourhoods #440: Piata Obor, Bucharest
Gepubliceerd: 24-6-2025 -
Food on the move
Gepubliceerd: 20-6-2025 -
Food Neighbourhoods #439: Quadrilatero, Bologna
Gepubliceerd: 17-6-2025 -
Northern Pasta Co, Dakar’s delicacies and Apollo Bagels in Copenhagen
Gepubliceerd: 13-6-2025 -
Food Neighbourhoods #438: Kalk Bay
Gepubliceerd: 10-6-2025
Our guide to the world of food, drink and entertaining, The Menu serves up interviews with the world’s most creative chefs, introduces the makers behind the scenes and the ingredients that will soon be landing on your restaurant table.