The Menu
Een podcast door Monocle
625 Afleveringen
-
Food Neighbourhoods #443: Lille, France
Gepubliceerd: 15-7-2025 -
London’s Trullo turns 15, Finnish potato porridge and the UK connection to Saint Émilion’s wines
Gepubliceerd: 11-7-2025 -
Food Neighbourhoods #442: Sa Pa, Vietnam
Gepubliceerd: 8-7-2025 -
Chilean cuisine in London, First Nation’s cooking in Canada and the world’s fascination with crisps
Gepubliceerd: 4-7-2025 -
Food Neighbourhoods #441: Strasbourg, France
Gepubliceerd: 1-7-2025 -
Jimi Famurewa on growing up a picky eater. Plus: ‘omakase’ in Helsinki and our Wine of the Month
Gepubliceerd: 27-6-2025 -
Food Neighbourhoods #440: Piata Obor, Bucharest
Gepubliceerd: 24-6-2025 -
Food on the move
Gepubliceerd: 20-6-2025 -
Food Neighbourhoods #439: Quadrilatero, Bologna
Gepubliceerd: 17-6-2025 -
Northern Pasta Co, Dakar’s delicacies and Apollo Bagels in Copenhagen
Gepubliceerd: 13-6-2025 -
Food Neighbourhoods #438: Kalk Bay
Gepubliceerd: 10-6-2025 -
‘Pakistan’, spot prawn season in Canada and Jigger & Pony
Gepubliceerd: 6-6-2025 -
Food Neighbourhoods #437: MAD Symposium, Copenhagen
Gepubliceerd: 3-6-2025 -
‘Umai’, London Coffee Festival and our wine of the month
Gepubliceerd: 30-5-2025 -
Food Neighbourhoods #436: Belmont, The Bronx, New York
Gepubliceerd: 27-5-2025 -
The food of Ukraine and its diaspora
Gepubliceerd: 23-5-2025 -
Food Neighbourhoods #435: Ialysos, Rhodes
Gepubliceerd: 20-5-2025 -
Supper clubs, wild garlic and Wein Goutte
Gepubliceerd: 16-5-2025 -
Food Neighbourhoods #434: Bethnal Green, London
Gepubliceerd: 13-5-2025 -
Three-course feast
Gepubliceerd: 9-5-2025
Our guide to the world of food, drink and entertaining, The Menu serves up interviews with the world’s most creative chefs, introduces the makers behind the scenes and the ingredients that will soon be landing on your restaurant table.