The Menu

Een podcast door Monocle

Categorieën:

608 Afleveringen

  1. Listening to your food, Filipino barbecue and our wine of the month 

    Gepubliceerd: 7-3-2025
  2. Food Neighbourhoods #424: Tromsø, Norway

    Gepubliceerd: 4-3-2025
  3. Richard Hart and Peter Pihel on pioneering New Nordic cuisine

    Gepubliceerd: 3-3-2025
  4. Food Neighbourhoods #423: Chifa Town, Madrid

    Gepubliceerd: 25-2-2025
  5. Legacies in food and drink

    Gepubliceerd: 21-2-2025
  6. Food Neighbourhoods #422: South Kensington, London

    Gepubliceerd: 18-2-2025
  7. The cuisine surrounding the Danube and the absinthe revival

    Gepubliceerd: 14-2-2025
  8. Food Neighbourhoods #421: Thessaloniki, Greece

    Gepubliceerd: 11-2-2025
  9. Taking it slow

    Gepubliceerd: 7-2-2025
  10. Food Neighbourhoods #420: Little Portugal, Sydney

    Gepubliceerd: 4-2-2025
  11. Modern Georgian cuisine and Lyon’s Sirha trade fair

    Gepubliceerd: 31-1-2025
  12. Food Neighbourhoods #419: Alagna Valsesia

    Gepubliceerd: 28-1-2025
  13. Modern barbecue philosophy with Dave Pynt

    Gepubliceerd: 24-1-2025
  14. Food Neighbourhoods #418: De Baarsjes, Amsterdam

    Gepubliceerd: 22-1-2025
  15. Eat your greens! Plus: the popularity of non-alocholic drinks 

    Gepubliceerd: 17-1-2025
  16. Food Neighbourhoods #417: Lagos, Portugal

    Gepubliceerd: 14-1-2025
  17. ‘Crumbs’, Kurze and ‘Money on the Wall’

    Gepubliceerd: 10-1-2025
  18. Food Neighbourhoods #416: Périgueux, France

    Gepubliceerd: 7-1-2025
  19. The best of 2024, part two

    Gepubliceerd: 3-1-2025
  20. The best of 2024, part one

    Gepubliceerd: 27-12-2024

2 / 31

Our guide to the world of food, drink and entertaining, The Menu serves up interviews with the world’s most creative chefs, introduces the makers behind the scenes and the ingredients that will soon be landing on your restaurant table.

Visit the podcast's native language site