The Menu
Een podcast door Monocle

Categorieën:
608 Afleveringen
-
Listening to your food, Filipino barbecue and our wine of the month
Gepubliceerd: 7-3-2025 -
Food Neighbourhoods #424: Tromsø, Norway
Gepubliceerd: 4-3-2025 -
Richard Hart and Peter Pihel on pioneering New Nordic cuisine
Gepubliceerd: 3-3-2025 -
Food Neighbourhoods #423: Chifa Town, Madrid
Gepubliceerd: 25-2-2025 -
Legacies in food and drink
Gepubliceerd: 21-2-2025 -
Food Neighbourhoods #422: South Kensington, London
Gepubliceerd: 18-2-2025 -
The cuisine surrounding the Danube and the absinthe revival
Gepubliceerd: 14-2-2025 -
Food Neighbourhoods #421: Thessaloniki, Greece
Gepubliceerd: 11-2-2025 -
Taking it slow
Gepubliceerd: 7-2-2025 -
Food Neighbourhoods #420: Little Portugal, Sydney
Gepubliceerd: 4-2-2025 -
Modern Georgian cuisine and Lyon’s Sirha trade fair
Gepubliceerd: 31-1-2025 -
Food Neighbourhoods #419: Alagna Valsesia
Gepubliceerd: 28-1-2025 -
Modern barbecue philosophy with Dave Pynt
Gepubliceerd: 24-1-2025 -
Food Neighbourhoods #418: De Baarsjes, Amsterdam
Gepubliceerd: 22-1-2025 -
Eat your greens! Plus: the popularity of non-alocholic drinks
Gepubliceerd: 17-1-2025 -
Food Neighbourhoods #417: Lagos, Portugal
Gepubliceerd: 14-1-2025 -
‘Crumbs’, Kurze and ‘Money on the Wall’
Gepubliceerd: 10-1-2025 -
Food Neighbourhoods #416: Périgueux, France
Gepubliceerd: 7-1-2025 -
The best of 2024, part two
Gepubliceerd: 3-1-2025 -
The best of 2024, part one
Gepubliceerd: 27-12-2024
Our guide to the world of food, drink and entertaining, The Menu serves up interviews with the world’s most creative chefs, introduces the makers behind the scenes and the ingredients that will soon be landing on your restaurant table.