The Menu
Een podcast door Monocle
634 Afleveringen
-
All things green
Gepubliceerd: 28-3-2025 -
Food Neighbourhoods #427: Aix-en-Provence
Gepubliceerd: 25-3-2025 -
What is Caribbean cuisine? Plus: Syria’s best shawarma and ‘An A-Z of Chinese Food’
Gepubliceerd: 21-3-2025 -
Food Neighbourhoods #426: Binondo, Manila
Gepubliceerd: 18-3-2025 -
Dairy
Gepubliceerd: 14-3-2025 -
Food Neighbourhoods #425: Töölö, Helsinki
Gepubliceerd: 11-3-2025 -
Listening to your food, Filipino barbecue and our wine of the month
Gepubliceerd: 7-3-2025 -
Food Neighbourhoods #424: Tromsø, Norway
Gepubliceerd: 4-3-2025 -
Richard Hart and Peter Pihel on pioneering New Nordic cuisine
Gepubliceerd: 3-3-2025 -
Food Neighbourhoods #423: Chifa Town, Madrid
Gepubliceerd: 25-2-2025 -
Legacies in food and drink
Gepubliceerd: 21-2-2025 -
Food Neighbourhoods #422: South Kensington, London
Gepubliceerd: 18-2-2025 -
The cuisine surrounding the Danube and the absinthe revival
Gepubliceerd: 14-2-2025 -
Food Neighbourhoods #421: Thessaloniki, Greece
Gepubliceerd: 11-2-2025 -
Taking it slow
Gepubliceerd: 7-2-2025 -
Food Neighbourhoods #420: Little Portugal, Sydney
Gepubliceerd: 4-2-2025 -
Modern Georgian cuisine and Lyon’s Sirha trade fair
Gepubliceerd: 31-1-2025 -
Food Neighbourhoods #419: Alagna Valsesia
Gepubliceerd: 28-1-2025 -
Modern barbecue philosophy with Dave Pynt
Gepubliceerd: 24-1-2025 -
Food Neighbourhoods #418: De Baarsjes, Amsterdam
Gepubliceerd: 22-1-2025
Our guide to the world of food, drink and entertaining, The Menu serves up interviews with the world’s most creative chefs, introduces the makers behind the scenes and the ingredients that will soon be landing on your restaurant table.
