Naan Curry with Sadaf and Archit
Een podcast door IVM Podcasts
101 Afleveringen
-
Masala Talkies ft. Sarina Kamini
Gepubliceerd: 9-11-2022 -
Bruite-ally Honest Writing ft. Ramya G. Sri
Gepubliceerd: 26-10-2022 -
Upcycling Food ft. Elizabeth Yorke
Gepubliceerd: 19-10-2022 -
Spiced, Sizzled and Stirred with Mallika Basu
Gepubliceerd: 12-10-2022 -
Pujo-r Gondho: Emotions Ignited by Bengali Food
Gepubliceerd: 5-10-2022 -
Dumplings: They've Got The Feelings
Gepubliceerd: 28-9-2022 -
Salt-anate: Ek Namkeen Kahani
Gepubliceerd: 21-9-2022 -
Kuchh Bhi Khaana ft. Aakash Mehta
Gepubliceerd: 14-9-2022 -
For Fish Sake! Investigating The Indian Coast ft. Samanth Subramanian
Gepubliceerd: 31-8-2022 -
Achaar: Pickled in History ft. Swetha Sivakumar
Gepubliceerd: 24-8-2022 -
Gobhi Da Phool: The Cauliflower Diaries
Gepubliceerd: 17-8-2022 -
Biryani Without Borders ft. Ahmer Naqvi
Gepubliceerd: 10-8-2022 -
Dalda: It's Not Ghee
Gepubliceerd: 3-8-2022 -
Tomato: Fruit, Vegetable or Poison?
Gepubliceerd: 27-7-2022 -
Bibi ka Khaana in London with Chef Chetan Sharma
Gepubliceerd: 20-7-2022 -
A Niche Conversation on Subcultures ft Aneesh
Gepubliceerd: 13-7-2022 -
Investing in Food - The Secret Sauce ft. Zoeb Ali Khan
Gepubliceerd: 6-7-2022 -
Meethai Ki Dukaan with Rajyasree Sen
Gepubliceerd: 29-6-2022 -
A Diabetic Pastry Chef ft. Harsh Kedia
Gepubliceerd: 22-6-2022 -
Oil Matters ft. Swetha Sivakumar
Gepubliceerd: 15-6-2022
In the Naan-Curry Podcast, we explore the rich heritage of food in India one dish at a time. The conversation, seasoned with enjoyable anecdotes, will give you a historical perspective on the evolution of food in the country and dive deep into the economics that shaped its consumption. Sadaf is an author, chef and MasterChef India Finalist and Archit is a researcher, consultant and writes on behavioral sciences and economics. Tune in to new episodes every Wednesday, starting from 28 October.