Future Food with Analisa Winther
Een podcast door Analisa Winther
123 Afleveringen
-
Claus Meyer on eating as an agricultural act
Gepubliceerd: 9-5-2023 -
Attracting the Right Investors
Gepubliceerd: 19-4-2023 -
Introducing Future Food with Analisa Winther
Gepubliceerd: 12-4-2023 -
WWF's Brent Loken on solving the great food puzzle
Gepubliceerd: 13-3-2023 -
NordGen's Lise Lykke Steffensen on storing seeds to safeguard our future food supply
Gepubliceerd: 8-2-2023 -
Instict vs. Intuition-Based Leadership
Gepubliceerd: 30-1-2023 -
The Kogi on merging indigenous wisdom with modern science and tech
Gepubliceerd: 9-1-2023 -
Intention Setting and Designing Your Year
Gepubliceerd: 9-12-2022 -
Fiskerikajen's Jesper Hansen on modern day fishmongering
Gepubliceerd: 17-11-2022 -
How to get on a podcast
Gepubliceerd: 9-11-2022 -
Kaffe Bueno on unleashing coffee's full potential
Gepubliceerd: 2-11-2022 -
3 mistakes to avoid when pitching foreign investors
Gepubliceerd: 26-10-2022 -
Marine Stewardship Council on the future of fisheries
Gepubliceerd: 17-10-2022 -
Big News!
Gepubliceerd: 11-10-2022 -
Line Rise Nielsen on big kitchens for food system transformation
Gepubliceerd: 30-9-2022 -
Greenland's Maliina Abelsen on unleashing sustainable solutions
Gepubliceerd: 19-9-2022 -
Kitchen Collective Founder Mia Maja Hansson on launching new food ventures
Gepubliceerd: 30-8-2022 -
Aarstiderne Founder Søren Ejlersen on pioneering home grocery delivery
Gepubliceerd: 15-8-2022 -
Give Feedback, Win $200
Gepubliceerd: 8-8-2022 -
Fringe Flavors and Ingredients (Sparks & Honey Guest Post)
Gepubliceerd: 22-7-2022
Conversations with individuals and organizations creating the future through food. More information at www.analisawinther.com
