123 Afleveringen

  1. Claus Meyer on eating as an agricultural act

    Gepubliceerd: 9-5-2023
  2. Attracting the Right Investors

    Gepubliceerd: 19-4-2023
  3. Introducing Future Food with Analisa Winther

    Gepubliceerd: 12-4-2023
  4. WWF's Brent Loken on solving the great food puzzle

    Gepubliceerd: 13-3-2023
  5. NordGen's Lise Lykke Steffensen on storing seeds to safeguard our future food supply

    Gepubliceerd: 8-2-2023
  6. Instict vs. Intuition-Based Leadership

    Gepubliceerd: 30-1-2023
  7. The Kogi on merging indigenous wisdom with modern science and tech

    Gepubliceerd: 9-1-2023
  8. Intention Setting and Designing Your Year

    Gepubliceerd: 9-12-2022
  9. Fiskerikajen's Jesper Hansen on modern day fishmongering

    Gepubliceerd: 17-11-2022
  10. How to get on a podcast

    Gepubliceerd: 9-11-2022
  11. Kaffe Bueno on unleashing coffee's full potential

    Gepubliceerd: 2-11-2022
  12. 3 mistakes to avoid when pitching foreign investors

    Gepubliceerd: 26-10-2022
  13. Marine Stewardship Council on the future of fisheries

    Gepubliceerd: 17-10-2022
  14. Big News!

    Gepubliceerd: 11-10-2022
  15. Line Rise Nielsen on big kitchens for food system transformation

    Gepubliceerd: 30-9-2022
  16. Greenland's Maliina Abelsen on unleashing sustainable solutions

    Gepubliceerd: 19-9-2022
  17. Kitchen Collective Founder Mia Maja Hansson on launching new food ventures

    Gepubliceerd: 30-8-2022
  18. Aarstiderne Founder Søren Ejlersen on pioneering home grocery delivery

    Gepubliceerd: 15-8-2022
  19. Give Feedback, Win $200

    Gepubliceerd: 8-8-2022
  20. Fringe Flavors and Ingredients (Sparks & Honey Guest Post)

    Gepubliceerd: 22-7-2022

2 / 7

Conversations with individuals and organizations creating the future through food. More information at www.analisawinther.com

Visit the podcast's native language site