Future Food with Analisa Winther
Een podcast door Analisa Winther
123 Afleveringen
-
Heja Framtiden: Analisa Winther (Guest Post)
Gepubliceerd: 14-7-2022 -
3 Nordic Investors Views on the Future of Food
Gepubliceerd: 2-7-2022 -
Gullspång Re:Food Gustaf Brandberg on investing patient capital in the food system
Gepubliceerd: 17-6-2022 -
Aquaporin on using nature's genius to solve the water crisis
Gepubliceerd: 4-6-2022 -
Nordic Wasabi grows in the greenhouses of Iceland
Gepubliceerd: 21-5-2022 -
Bård Jervan on why tourism needs food
Gepubliceerd: 7-5-2022 -
See you at the Big Meet?
Gepubliceerd: 23-4-2022 -
Maersk's VC arm on tackling food waste
Gepubliceerd: 17-4-2022 -
Puris's CEO Tyler Lorenzen on the power of peas
Gepubliceerd: 10-4-2022 -
Lakrids by Bülow's Founder on creating an iconic brand
Gepubliceerd: 25-3-2022 -
The Miracle of Hemp on the Island of Bornholm
Gepubliceerd: 19-3-2022 -
The Story of Denmark's Billion Kroner Investment Into Plant-based
Gepubliceerd: 5-3-2022 -
Chromologics' CEO Gerit Tolborg on natural vs artificial food colorants
Gepubliceerd: 22-2-2022 -
Artist Alexandra Genis on 3D printing flavor molecules
Gepubliceerd: 14-2-2022 -
Dr. Mikelis Grivins on foraging and the black market for wild foods
Gepubliceerd: 8-2-2022 -
ICA on shifting the Swedish food system
Gepubliceerd: 26-1-2022 -
Chef Gunnar Karl Gíslason on Iceland's food traditions
Gepubliceerd: 13-1-2022 -
A Special Message
Gepubliceerd: 26-12-2021 -
Delås Farm on regenerative agriculture and REKO rings
Gepubliceerd: 22-12-2021 -
Yara's EVP of Farming Solutions Terje Knutsen on green fertilizer, carbon sequestration, and precision agriculture
Gepubliceerd: 10-12-2021
Conversations with individuals and organizations creating the future through food. More information at www.analisawinther.com
