On The Pass
Een podcast door Gabriel Ornelas - Woensdagen
134 Afleveringen
-
114. Hot Spot: Jon Yao + Ryan Bailey of Kato
Gepubliceerd: 25-9-2024 -
113. David Leventhal: Living Playa Viva
Gepubliceerd: 7-8-2024 -
112. High Tea: Clay Williams
Gepubliceerd: 29-7-2024 -
111. High Tea: Adam Teeter
Gepubliceerd: 22-7-2024 -
110. Hot Spot: Ian Burrell + Aaisha Dadral of Equiano Rum
Gepubliceerd: 17-7-2024 -
109. High Tea: Matthew Kaner
Gepubliceerd: 15-7-2024 -
108. High Tea: Rita Jammet
Gepubliceerd: 8-7-2024 -
107. Jhonatan Cano: Adventures Of A Gourmand
Gepubliceerd: 3-7-2024 -
106. High Tea: Bill Esparza
Gepubliceerd: 1-7-2024 -
105. High Tea: Esther Tseng
Gepubliceerd: 24-6-2024 -
104. Daniel Johnnes: America's Pioneering Sommelier
Gepubliceerd: 19-6-2024 -
103. High Tea: Mike Jordan
Gepubliceerd: 17-6-2024 -
102. High Tea: Xanthe Clay
Gepubliceerd: 10-6-2024 -
101. Hot Spot: Jordan Kahn of VESPERTINE
Gepubliceerd: 5-6-2024 -
100. High Tea: Cláudia de Brito
Gepubliceerd: 3-6-2024 -
99. High Tea: Kayla Stewart
Gepubliceerd: 27-5-2024 -
98. Deuki Hong + Matt Rodbard: Koreaworld
Gepubliceerd: 22-5-2024 -
97. High Tea: Prairie Rose
Gepubliceerd: 20-5-2024 -
96. High Tea: June Kim
Gepubliceerd: 13-5-2024 -
95. Dan Barber: Chefs Can Save Our Planet
Gepubliceerd: 8-5-2024
On The Pass serves up inspiring conversations with dynamic figures in the food + beverage, hospitality and travel space. Hosted by Gabriel Ornelas.